5 szuper sorozat dolgozó nőkről - lendületet adnak a mindennapokhoz

Bodnár Alexa
Írta: ,

A nyári több szabadidő remek alkalom arra, hogy nézzünk néhány jó kis sorozatot, ha eddig nem igazán jutott rá időnk. Ha van olyan kedvenced, amely éppen nyáron tér vissza új évaddal, akkor pedig azért érdemes belekezdeni egy másik, akár már több évaddal rendelkező, vagy véget is ért sorozatba, hogy legyen mit darálni az újabb epizódok érkezéséig. Mi most tematikusan olyan sorozatokat ajánlunk neked, amely dolgozó nőkről szól. Öt ilyen szériát hoztunk neked!

A Botrány egy szuper politikai témájú sorozat, amely Amerikában, Washington D.C.-ben játszódik.

A főszereplő, Olivia Pope egy olyan céget vezet, amely a válságkezelésre van specializálódva, amely híres embereket, celebeket és politikusokat ment ki a szorult helyzetükből, a legjobb ügyvédekkel és kommunikációs szakemberekkel.

Szerintünk már önmagában a főhősök munkája is nagyon izgalmas, de a sorozat nagyon izgalmas karakterekkel is dolgozik, akik mindig képesek meglepetéseket okozni.

Ha szereted a politikai drámákat, ezt a sorozatot feltétlenül nézned kell!

Akár láttad már ezt a sorozatot, és újrakezdenéd, akár még egyáltalán nem volt hozzá szerencséd, mi jó szívvel ajánljuk neked a dolgozó nőkről szóló szériák között.

Amellett, hogy a sorozat négy főhősnője nagyon nyitott gondolkodású, és részletesen beszámolnak egymásnak kapcsolataik minden epizódjáról, bizony keményen dolgozó, karrierista nők is egyben.

Ez a sorozat az, amelyik először foglalkozott igazán a dolgozó nő témájával, ezért egy ilyen listán abszolút ott a helye.