5+1 romantikus program, amivel elbűvölheted párodat

Scheftsik Tamás
Írta: ,
5+1 romantikus program, amivel elbűvölheted párodat

A romantika fontos egy pár életében. Sokszor azonban sem időnk, sem pedig pénzünk nincsen rá, illetve az is előfordul, hogy egyszerűen nem jut semmi jó program az eszünkbe. Hogy utóbbi ne okozzon többé gondot, íme néhány tuti ötlet!

Csónakázás

Kevés ennél romantikusabb dolgot lehet csinálni egy kellemes nyári estén. Amikor a nap már halványodik, és a lámpák sejtelmes fényjátéka csillog a vízen, akkor biztosan nyert ügyünk van.

A csónak magányában nem tudja senki, miről is suttogunk egymásnak, így valóban csak ketten lehetünk a csillagos ég alatt.

Vigyázat! Nagyon ne kapjon el minket a hév, mert a csónak ehhez kicsi is, kényelmetlen is, ráadásul, ha felborul, akkor víztől csöpögő, hiányos ruhában kezdhetünk magyarázkodni.

Vacsora

Természetesen az egyik örök klasszikus a vacsora kettesben. Ehhez nem kell feltétlenül étterembe menni, otthon is nyugodtan készíthetünk valamit.

Sőt! Most, hogy itt a kánikula, szemeljünk ki egy nyugodt területet a közeli zöldben, ahol nincs fényár, és nem rohangálnak az emberek.

Öleljük magunkhoz a piknikkosarat, néhány rúd gyertyát és persze a párunkat, és költözzünk ki egy fülledt hangulatú estére a természetbe.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?