5 romantikus film, ami a pasid is imádni fog

Póta Szilvia
Írta: , Frissítve:
5 romantikus film, ami a pasid is imádni fog

Mindannyian ismerjük a romantikus filmek forgatókönyvét. A férfi és a nő találkozik, majd szenvedélyes szerelemre lobbannak egymás iránt. Ám a boldog befejezésre várniuk kell, és csak egy sor szerencsétlen esemény, bonyodalom után teljesülhet be a románc. A sablon mentén megírt történetek nem csoda, hogy nem kötik le a férfiak figyelmét. Mindez azonban nem jelenti, hogy ne lennének olyan romantikus filmek, melyeket mindketten élvezhettek!  

A Napos oldal volt az a film, ami meggyőzte a világot arról, hogy Jennifer Lawrence és Bradley Cooper titokban lelki társak. A két színész páratlan párost alkot a vásznon, kapcsolatuk története pedig sallangoktól, közhelyektől és giccstől mentes az elejétől kezdve egészen a végéig.

Lawrence és Cooper egyaránt lenyűgöző alakítást nyújt a produkcióban, nem véletlen, hogy a színésznő számára a szerep meghozta első Oscar-díját is. A film komédia és dráma egyben, de sokkal inkább szól az élet nehézségeiről, mintsem a romantikáról. A történet szerint, miután Pat Solatano nyolc hónapot töltött egy elmegyógyintézetben, hazaköltözik a szüleihez és eltökéli, hogy rendbe hozza kapcsolatát az exfeleségével. Az események azonban új fordulatot vesznek, mikor Pat megismeri Tiffany-t, a rejtélyes özvegyet.

Szakíts, ha bírsz Kép forrása: filmoldal.hu

A legtöbb romantikus filmmel ellentétben a Szakíts, ha bírsz című romantikus komédiában a szerelmesek egymásra találása helyett egy kapcsolat haldoklását követhetjük nyomon.

Jennifer Aniston és Vince Vaughn bemutatja, mi történik a filmek végét lezáró boldog befejezés után, és milyen nehézségekkel kell szembenézniük a pároknak nap mint nap az együttélés során.

A történet rendkívül tanulságos mind női, mind pedig férfi oldalról, hiszen a néző szép lassan rájön, hogy a valóságban nem elég a mindent elsöprő szenvedély, egy hosszú távú, jól működő párkapcsolatban ugyanis a kulcsszó: a kompromisszum.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!