5 kevésbé ismert romantikus film, amit egyenesen imádni fogsz

Kerekes Vivien
Írta: ,
5 kevésbé ismert romantikus film, amit egyenesen imádni fogsz

Vannak azok a romantikus filmek, amiket ezerszer láttunk már, és szinte kívülről fújjuk őket. A szerelmünk lapjai igazi alap mű, a Csillagainkban a hiba az elmúlt évek egyik legnagyobb kedvence volt, akárcsak a P.S. I love you vagy az Igazából szerelem. De mi van akkor, ha valami újra vágysz, amit még nem láttál? Ne is keresgélj tovább, megmutatjuk, mik azok a kevésbé ismert romantikus filmek, amiket feltétlenül látnod kell!

Gréta Kép forrása: beyondhollywood.com

Tini korodban te is imádtad Hilary Duff filmjeit? Ha egy kicsit szeretnél nosztalgiázni, de nem akarod újranézni a régen látott mozikat, válaszd ezt!

A történet kicsit hajaz talán az Utolsó dal című filmre, de mégis egészen más. A főszereplő, Gréta kissé problémás lány, egyáltalán nem élvezi az életet, sőt, még egy listát is vezet különböző öngyilkossági módszerekről.

Ezért anyja úgy dönt, Grétát a nagyszüleihez költözteti, hátha a nagy változás kihat a felfogására is.

A terv pedig még működhet is, hiszen itt ismerkedik meg egy sráccal, aki átalakítja az életét; de ahogy az lenni szokott, akad egy kis probléma...

Kétéjszakás kaland Kép forrása: imdb.com

Ez a film nem igazán a végtelenül romantikus kategóriába tartozik, de ha szereted a könnyedebb, vicces történeteket, érdemes adnod neki egy esélyt. Meglátod, tetszeni fog!

A sztori főszereplőjével, Megannal nemrég szakított a pasija, és máris továbblépett egy új csajjal az oldalán. Ő ezért úgy dönt, ideje megismerkednie valakivel, és ha más nem, életében először kipróbálni, milyen egy egyéjszakás kaland.

A neten ismerkedik meg egy sráccal, Alec-kel, átmegy hozzá, másnap pedig egy kisebb vita után igyeszik is mihamarabb lelépni. A gond, hogy egy hatalmas hóvihar betemette a várost, és még az ajtót sem lehet miatta kinyitni.

Így hát kénytelen ott tölteni még egy éjszakát, ami viszont egyáltalán nem lesz olyan szörnyű, mint gondolták volna.