5 kevésbé ismert romantikus film, amit egyenesen imádni fogsz

Kerekes Vivien
Írta: ,
5 kevésbé ismert romantikus film, amit egyenesen imádni fogsz

Vannak azok a romantikus filmek, amiket ezerszer láttunk már, és szinte kívülről fújjuk őket. A szerelmünk lapjai igazi alap mű, a Csillagainkban a hiba az elmúlt évek egyik legnagyobb kedvence volt, akárcsak a P.S. I love you vagy az Igazából szerelem. De mi van akkor, ha valami újra vágysz, amit még nem láttál? Ne is keresgélj tovább, megmutatjuk, mik azok a kevésbé ismert romantikus filmek, amiket feltétlenül látnod kell!

Gréta Kép forrása: beyondhollywood.com

Tini korodban te is imádtad Hilary Duff filmjeit? Ha egy kicsit szeretnél nosztalgiázni, de nem akarod újranézni a régen látott mozikat, válaszd ezt!

A történet kicsit hajaz talán az Utolsó dal című filmre, de mégis egészen más. A főszereplő, Gréta kissé problémás lány, egyáltalán nem élvezi az életet, sőt, még egy listát is vezet különböző öngyilkossági módszerekről.

Ezért anyja úgy dönt, Grétát a nagyszüleihez költözteti, hátha a nagy változás kihat a felfogására is.

A terv pedig még működhet is, hiszen itt ismerkedik meg egy sráccal, aki átalakítja az életét; de ahogy az lenni szokott, akad egy kis probléma...

Kétéjszakás kaland Kép forrása: imdb.com

Ez a film nem igazán a végtelenül romantikus kategóriába tartozik, de ha szereted a könnyedebb, vicces történeteket, érdemes adnod neki egy esélyt. Meglátod, tetszeni fog!

A sztori főszereplőjével, Megannal nemrég szakított a pasija, és máris továbblépett egy új csajjal az oldalán. Ő ezért úgy dönt, ideje megismerkednie valakivel, és ha más nem, életében először kipróbálni, milyen egy egyéjszakás kaland.

A neten ismerkedik meg egy sráccal, Alec-kel, átmegy hozzá, másnap pedig egy kisebb vita után igyeszik is mihamarabb lelépni. A gond, hogy egy hatalmas hóvihar betemette a várost, és még az ajtót sem lehet miatta kinyitni.

Így hát kénytelen ott tölteni még egy éjszakát, ami viszont egyáltalán nem lesz olyan szörnyű, mint gondolták volna.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!