5 romantikus film, amit a pasid is imádni fog

Póta Szilvia
Írta: ,
5 romantikus film, amit a pasid is imádni fog

Mindannyian ismerjük a romantikus filmek forgatókönyvét. A férfi és a nő találkozik, majd szenvedélyes szerelemre lobbannak egymás iránt. Ám a boldog befejezésre várniuk kell, és csak egy sor szerencsétlen esemény, bonyodalom után teljesülhet be a románc. A sablon mentén megírt történetek nem csoda, hogy nem kötik le a férfiak figyelmét. Mindez azonban nem jelenti, hogy ne lennének olyan romantikus filmek, melyeket mindketten élvezhettek!  

10 dolog, amit utálok benned Kép forrása: tumblr

Ez film igazi klasszikusnak számít a romantikus komédiák sorában. A 90-es egyik legjobb ilyen alkotása, amit fiúk és lányok egyaránt imádtak.

A történet szerint Biancát hiába hívják a suli legmenőbb srácai randizni, szülei nem engedik őt szórakozni, míg nővére, Kat (Julia Stiles) szintén nem jár el sehová. Kat azonban goromba és tartózkodó, egyetlen fiú sincs, aki elhívná őt, Bianca ezért felbéreli Patrick Veronát (Heath Ledger), hogy csábítsa el nővérét.

A film egyébként Shakespeare A makrancos hölgy című művén alapszik, és bár első hallásra egyszerűnek tűnik, valójában egy rendkívül kedves és humoros történet, melyet valószínűleg a világhírű drámaíró rajongói is értékelnek majd.

A Napos oldal volt az a film, ami meggyőzte a világot arról, hogy Jennifer Lawrence és Bradley Cooper titokban lelki társak. A két színész páratlan párost alkot a vásznon, kapcsolatuk története pedig sallangoktól, közhelyektől és giccstől mentes az elejétől kezdve egészen a végéig.

Lawrence és Cooper egyaránt lenyűgöző alakítást nyújt a produkcióban, nem véletlen, hogy a színésznő számára a szerep meghozta első Oscar-díját is. A film komédia és dráma egyben, de sokkal inkább szól az élet nehézségeiről, mintsem a romantikáról. A történet szerint, miután Pat Solatano nyolc hónapot töltött egy elmegyógyintézetben, hazaköltözik a szüleihez és eltökéli, hogy rendbe hozza kapcsolatát az exfeleségével. Az események azonban új fordulatot vesznek, mikor Pat megismeri Tiffany-t, a rejtélyes özvegyet.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv