5 romantikus film, amit a párod is imádni fog

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 romantikus film, amit a párod is imádni fog

Mindannyian ismerjük a romantikus filmek forgatókönyvét. A férfi és a nő találkozik, majd szenvedélyes szerelemre lobbannak egymás iránt. Ám a boldog befejezésre várniuk kell, és csak egy sor szerencsétlen esemény, bonyodalom után teljesülhet be a románc. A sablon mentén megírt történetek nem csoda, hogy nem kötik le a férfiak figyelmét. Mindez azonban nem jelenti, hogy ne lennének olyan romantikus filmek, melyeket mindketten élvezhettek!  

Időről időre Kép forrása: popsugar.com

Romantika, humor, dráma, időutazás. Kell ennél több?

Bár az Időről időre című film bizonyos szempontból elrugaszkodik a valóságtól, számtalan olyan fontos üzenetet hordoz, melyet érdemes megfogadnia minden modern embernek.

A történet szerint Tom a 21. születésnapján jön rá, hogy képes az időutazásra és megváltoztathatja saját múltját, amikor csak akarja.

Mikor megismeri Mary-t, elhatározza, hogy „szuperereje” segítségével meghódítja a lányt.

Szakíts, ha bírsz Kép forrása: filmoldal.hu

A legtöbb romantikus filmmel ellentétben a Szakíts, ha bírsz című romantikus komédiában a szerelmesek egymásra találása helyett egy kapcsolat haldoklását követhetjük nyomon.

Jennifer Aniston és Vince Vaughn bemutatja, mi történik a filmek végét lezáró boldog befejezés után, és milyen nehézségekkel kell szembenézniük a pároknak nap mint nap az együttélés során.

A történet rendkívül tanulságos mind női, mind pedig férfi oldalról, hiszen a néző szép lassan rájön, hogy a valóságban nem elég a mindent elsöprő szenvedély, egy hosszú távú, jól működő párkapcsolatban ugyanis a kulcsszó: a kompromisszum.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv