Pizsamaparti indul! – A legjobb filmek csajos estékre

Írta: ,

Egy kényelmes kanapé, rengeteg nasi, a barátnőid és persze Te – kihagytunk valamit? Hát persze, hogy egy lánybuliban szükség van egy jó filmre is, akár az este indításaként, akár levezetésként. Ehhez adunk néhány tippet! Ti mikor tartottatok utoljára egy igazán csajos estét?

Szerelmünk lapjai

1/7 Szerelmünk lapjai

Ryan Gosling rajongók, kezeket fel!

A romantikus szenvedéstörténetek egyik csúcspontja a megunhatatlan Szerelmünk lapjai, benne az ideális párnak számító Rachel McAdams-szel és Goslinggal – pedig ekkor még egyikük sem volt akkora szupersztár, mint ma.

Az évtizedeken átívelő, félreértésekkel és szenvedéllyel teli, sírig tartó és megható szerelmi sztori mellé nem árt bekészítenetek a százas zsepit sem!

 

10 dolog, amit utálok benned

2/7 10 dolog, amit utálok benned

Tudtad, hogy ez a film valójában egy Shakespeare-feldolgozás? A makrancos hölgy még sosem volt annyira menő, annyira felszabadult és vicces, mint ebben a fiatalos változatban!

A 10 dolog, amit utálok benned egyike a legjobb gimis vígjátékoknak, benne egy őrjítő Heath Ledger-rel, akinek a barátnőid sem fognak tudni ellenállni.

Mikor láttátok utoljára, ahogyan a stadionban énekel? Fogadjunk, hogy túl régen!

 

Igazából szerelem

3/7 Igazából szerelem

Ha van lányos (de persze nem kizárólag lányoknak szóló) film, amit senkinek nem kell bemutatni, az ez.

A romantikus filmek origója télen-nyáron bármilyen csajos estét megédesít!

Ráadásul nemrég teljesült a rajongók álma: elkészült az Igazából szerelem második része, ami ugyan csak egy jótékonysági, rövid különkiadás, de szépen kiegészíti és lekerekíti az eredeti történeteket – kapcsoljátok össze a kettőt! Nektek melyik páros a kedvencetek?

 

Csak szexre kellesz / Barátság extrákkal

4/7 Csak szexre kellesz / Barátság extrákkal

Milyen hatással van egy fiú és egy lány kapcsolatára, ha romantikus kötődés nélkül lefekszenek egymással?

A Csak szexre kellesz és a Barátság extrákkal nagyjából ugyanazt a problémát járják körül – attól függően válasszatok, hogy inkább a Mila Kunis-Justin Timberlake, vagy a Natalie Portman-Ashton Kutcher párost kedvelitek.

Ha egy szókimondóbb, harsányabb és pajzánabb estét terveztek, ezek a filmek tökéletesen megágyaznak a hangulatnak!

 

Büszkeség és balítélet

5/7 Büszkeség és balítélet

Ó, igen, a Büszkeség és balítélet bizony a csajbulik kötelező kelléke!

Nincs is annál jobb, mint az utolérhetetlen Colin Firth után epekedni hosszú órákon keresztül a barátnőiddel.

A jó öreg BBC-s minisorozat akár az egész estét kitöltheti, de az újabb és rövidebb feldolgozás is megteszi, ha csak egy kis kóstolót szeretnétek kapni a talpraesett Bennet-lányok félreértésekkel és botrányokkal tarkított szerelmi kalandjaiból.

 

Őrült, dilis, szerelem

6/7 Őrült, dilis, szerelem

Igen, még egy film Ryan Goslinggal – az Őrült, dilis, szerelem viszont legfeljebb a nevetés miatt csal könnyeket a szemetekbe!

Csajozás és pasizás, gátlások és csábítás, kínos helyzetek és rengeteg félreértés: a pimasz humorú, felszabadítóan vicces, zűrzavaros, rendhagyó romantikus vígjáték remek választás, ha a csajos este nálatok leginkább a határok feszegetéséről és a rengeteg kacagásról szól.

Tökéletes hang

7/7 Tökéletes hang

Az a capella menő! Ez az üde vígjáték az egyetemi a capella kórusok világát mutatja be, miközben rengeteg ismert sláger csendül fel friss feldolgozásban.

A sok színes egyéniség, jó poén és egy cseppnyi romantika teszi igazán élvezetessé a Tökéletes hangot.

Egy csajos este pedig kiváló alkalom arra, hogy gátlások nélkül, teli torokból együtt énekeljétek a szuper dalokat a szereplőkkel!