A Pagony online boltjában az eladók is segítenek Neked - Szuper gyerekkönyvek és fejlesztő játékok érkezhetnek hozzád haza!

Szendrey Adrienn
Írta: ,

A Pagony könyvesbolti eladói a kialakult helyzetben online segítenek a vásárlóknak.

Bár a Pagony könyvesboltjai a kormányrendeletben előírt kijárási korlátozásnak megfelelően ideiglenesen bezártak, a Pagony webshop jelenleg is üzemel, és ott egy teljesen új szolgáltatást vezet be a Pagony: a könyvesbolti eladók online is elérhetőek lesznek, hogy megkönnyítsék a választást a könyvek és játékok közül.

Hiszen a Pagony hatalmas kínálatából, 10.000 termék közül nem könnyű választani. Ezért az elkövetkező hetekben a vásárlók hétfőtől péntekig 9-17 óra között a webshopos vásárlásnál is kérhetik a Pagony bolti eladóinak segítségét, legyen szó a kínálat bármelyik részéről. Kérhető tőlük korosztályos vagy tematikus ajánlás, információ a könyvekről, játékokról, pont úgy, ahogy azt a Pagony vásárlói megszokhatták a Pagony boltjaiban.

Az eladók telefonon és skype-on is elérhetőek, és akár vissza is hívják az érdeklődőt.

Azok a kollégák válaszolnak majd a kérdésekre, akiket a Pagony vásárlói már ismerhetnek a könyvesboltokból. Most nem a boltok polcai előtt fognak állni, hanem online, a webshopban keresik, ajánlják a könyveket, játékokat, foglalkoztatókat, mesélnek a könyvekről, elmagyarázzák, melyik játékot hogyan kell játszani, egyszóval segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb terméket.

Sőt: az összes többi Pagony bolt esetén országszerte (Debrecen, Győr, Kecskemét, Pécs, Sopron, Székesfehérvár) a boltok maguk szállítják ki az adott városban a megrendelt könyveket, ha közvetlenül a boltokat felhívva adjuk le a rendeléseket, így a könyvek és játékok még gyorsabban megérkezhetnek a gyerekekhez.

A Pagony bolti eladói nagyon jól ismerik a rengeteg kötetet, társast, logikai játékot, fejlesztésben segítő termékeket, és ez a segítség így akkor is rendelkezésre fog állni, ha most nem mehetünk el a könyvesboltokba.

Elérhetőségek:

  • Bartók Pagony: +36 70 629 3434 Skype: Bartók Pagony
  • Óbudai Pagony: +36 70 366 8008, Skype: Óbudai Pagony
  • Pozsonyi Pagony: +36 70 421 62 99 Skype: Pozsonyi Pagony
  • Zuglói Pagony: +36 70 391 02 07 Skype: Zuglói Pagony
  • Fehérvári Pagony (30) 994 6748
  • Debreceni Pagony (52) 688 322
  • Pécsi Pagony (30) 414 1754
  • Győri Pagony (70) 422 9345
  • Soproni Pagony (99) 794 188
  • Kecskeméti Pagony (70) 290 2820

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv