Őszi mozifilmek, amiket kár lenne kihagynod

Raczky Júlia
Írta: ,

Mostanában nem kell különösebben aggódni, hogy nem lesz mit nézni a moziban: az igényes művészfilmektől kezdve a tipikus hétvégi kikapcsolódáshoz passzoló darabokig mindent megtalálhatsz a palettán. Most pedig azt is megmutatjuk, miket érdemes kiválasztani róla!

Az ételművész Kép forrása: popkult.blog.hu

Ha egy olyan filmre vágysz, ami kikapcsol, szórakoztat, szívet melenget, ráadásul még gusztusos kaják is szerepelnek benne, akkor mindenképpen ezt kell választanod!

Bradley Cooper ezúttal egy kiégett séfet alakít, aki korábban a legnagyobbak között szerepelt, azonban valami rejtélyes gikszert elkövetve úgy dönt, hogy vezeklésképpen megpucol egy millió osztrigát egy isten háta mögött faluban.

Miután ezzel végez, visszatér, hogy Londonban egy menő étterem séfjeként megszerezze harmadik Michelin-csillagját, és hogy teljesen új életet kezdjen.

Fúsi Kép forrása: mozinet.hu

Igazán jó kritikákat olvasni a magányos, ámde nagyon is szerethető, elhízott főhőst szerepeltető, melankóliával fűszerezett izlandi vígjátékról.

A sztori szerint a 43 éves, reptéren dolgozó Fúsi még mindig az anyjával él, kollégái állandóan piszkálják, azonban egy szép napon hozzá is beköszönt a változás fuvallata.

Anyja barátja ugyanis beíratja a helyi country táncházba, ahol egy még nála is szerencsétlenebb nővel köt barátságot. Érzékeny, értelmes, okosan építkező alkotás.