Összeállítjuk neked a legjobb karácsonyi playlistet, amivel öröm lesz a készülődés

Berényi Nóri
Írta: ,

Nem tudjuk te, hogy vagy vele, de mi már remegő lábakkal vártuk, hogy megszólaljanak a rádiókban az első karácsonyi számok. Aztán sokszor van, hogy nem is a vásárlás miatt, csak az ünnepi zene és hangulat miatt ejtjük útba a bevásárlóközpontokat. December vége felé pedig már menthetetlen állapotba kerülünk és a telefonunk memóriájának nagy részét csak a karácsonyi albumok teszik ki. Összeállítottunk neked egy szuper playlistet, ami garantáltan ünnepi hangulatba kerít készülődés közben.

„Christmas Is All Around” Kép forrása: movie.douban.com

Aki látta az Igazából szerelem c.filmet, az biztos, hogy bármikor is meghallja ennek a számnak az eredeti verzióját, nem az fog eszébe jutni, hanem a film ikonikus figurája, Billy Mack, aki ezt a számot már megannyiszor elénekelte a film megjelenése óta.

És, hát ki ne emlékezne még híresebb mondására: „Gyerekek, ne vegyetek drogot!...Legyetek popsztárok és megkapjátok ingyen!”

Mi biztos, hogy idén se hagyjuk ki ezt a klasszikust, de a zenéje sem elhanyagolható.

Tudjuk, hogy nagyon elcsépelt, de… Kép forrása: people.com

Nem tudjuk kihagyni Mariah Carey, All I Want For Christmas c.számát karácsonykor, de őszintén, neked melyik szám ugrik be elsőként, ha karácsonyról van szó?

Szinte mindenhol ezzel indul meg az ünnepi forgatag és tart is a végéig.

Hallhatjuk a rádióban, üzletekben, munkahelyen, karácsonyi vásárban és reméljük, hogy a te otthonodban is néha-néha felcsendül.

Ha már nagyon unod, akkor néha váltogasd a Justin Bieberrel közös duettel.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!