Nyolc szuper film, ami elgondolkodtató csavarral ér véget

Kovács Andrea
Írta: ,
Nyolc szuper film, ami elgondolkodtató csavarral ér véget

Mindig azok a legjobb filmek, amelyek végén néhány percig még meredten nézel a képernyőre, és próbálod feldolgozni a váratlan, ugyanakkor hihetetlenül izgalmas befejezést. Persze nem a legegyszerűbb feladat rábukkanni az ilyen sztorikra; épp ezért most összegyűjtöttünk néhány híres és kevésbé híres filmet, hogy megkönnyítsük a keresgélést.

Az őslakó Kép forrása: imdb.com

A történet főszereplője John Oldman, a látszólag átlagos történelemprofesszor, aki egyik napról a másikra úgy dönt, ott hagyja az egyetemet. Kollégái meg is látogatják a váratlan döntés miatt, és igyekeznek kideríteni, mi az oka a hirtelen jött váltásnak.

A professzor pedig belekezd egy olyan történetbe, amit először senki sem tud elhinni: állítása szerint ugyanis halhatatlan, és a titok megőrzése érdekében 10 évente új helyre kell költöznie.

Sőt, valójában már 14 000 éve él a Földön, és rengeteg történelmi eseménynek volt szemtanúja. Rövidesen bele is kezd a sztoriba, ami garantáltan meglepő befejezéssel zárul le!

Viharsziget Kép forrása: sala66.tumblr.com

Leonadro DiCaprio végre megkapta az Oscar-díjat legújabb szerepéért, de az biztos, hogy az egyik leghíresebb, legváratlanabb befejezéssel rendelkező filmje határozottan a Viharsziget volt.

Két nyomozó érkezik az isten háta mögötti, eldugott elmegyógyintézetbe; céljuk, hogy megtalálják azt a gyilkosságért elítélt nőt, akinek sikerült megszöknie a fokozottan őrzött épületből.

Az ott dolgozók azonban különösen viselkednek velük, miközben Teddy – akit egyre furcsább álmok kezdenek gyötörni –, valamiféle összeesküvést gyanít a háttérben.

A film befejezése után biztosan te is sokáig gondolkodsz majd a legutolsó mondaton!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!