5 népszerű sorozat, amit ki nem állhattam

Schuster Borka
Írta: ,
5 népszerű sorozat, amit ki nem állhattam

Kép forrása: cottonbro/pexels.com

Tudom, hogy ezeknek a sorozatoknak komoly rajongótábora van, de én vagy nem bírtam végignézni őket, vagy úgy voltam vele, hogy ha már belekezdtem, kivárom, mi sül ki belőlük semmi, de nem sült ott semmi, csak füstszag volt. Személyes vélemény, és persze a témából adódóan spoilerek is következnek, csak akkor olvass tovább, ha egyikkel sincs bajod!

Az első évadot még végignéztem, ha jól emlékszem, talán a másodikat is végigpörgettem, a harmadik vagy negyedik környékén viszont végképp feladtam.

Érdekelt, hogy vajon ki lehet a titokzatos A., de annyira azért nem, hogy évadokon keresztül tartsam a lépést azzal a katyvasszal, amit itt sztori címmel próbáltak eladni.

Eleve ott kiborultam, amikor megpróbálták legitimálni Lucy és Ezra kapcsolatát. Oké, hogy amikor összejöttek, nem tudta, hogy tanítani fogja (bár hozzáteszem, akkor sem értettem, mit keres egy 16 éves egy bárban, pláne nem egy bár mosdójában a nap közepén), de legkésőbb, amikor rájött, azonnal le kellett volna zárnia a dolgot.

Sajnálom, ezt senki nem magyarázza meg nekem, hogy nem így van!

Mindenki ódákat zengett erről a sorozatról, amikor úgy döntöttem, hogy én is belenézek, és a premissza tényleg érdekesnek tűnt, Ted Dansont is bírom, szóval fel voltam készülve rá, hogy oda leszek ragadva a képernyőhöz.

Ehhez képest valahogy egyszerűen nem szippantott be a történet, a poénokat erőltetettnek találtam, a morális kérdésekhez meg nem elég mélynek a sorozatot.

Összességében nem volt vele bajom, nem kiabáltam a monitorra, hogy mégis mi a jó büdös fene történik (lásd később a Riverdale-t), de egyszerűen hidegen hagyott, hogy mi lesz az imposztor Eleanor sorsa, úgyhogy hagytam is az egész sorozatot a jó… helyben.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv