Nem tudod, milyen sorozatot kezdj el nézni? Válassz 2016 legjobbjai közül!

Kerekes Vivien
Írta: ,

Te is azért szereted az őszt, mert végre ismét folytatódnak a kedvenc sorozataid, méghozzá vadiúj részekkel? Ha szívesen kibővítenéd ezt a listát, hogy minden estére jusson egy új epizód, de nem tudod, mit válassz, segítünk – ezekkel a 2016-os sorozatokkal biztosan nem lősz mellé! Van, amelyiket egyelőre csak angol nyelvű csatornán láthatod, de biztosak vagyunk benne, hogy nem sokat kell várni rájuk itthon sem!

Stranger Things Kép forrása: tumblr, cinexphile

Ha szívesen néznél horrort, de megkímélnéd magad a rémálmoktól, ez a sorozat tökéletes választás! A történet egy aprócska városban veszi kezdetét, ahol az éjszaka közepén egy kisfiú furcsa körülmények között eltűnik.

Senki sem tudja, hova lett, egy titokzatos lány felbukkanása pedig csak tovább bonyolítja a szálakat; 11-es (mert hogy így hívják) egy laboratóriumból szökött meg, és emberfeletti dolgokra képes. De vajon összefüggenek a kísérletek a kisfiú eltűnésével?

Készülj, mert az első évad már kijött, és biztos, hogy néhány nap alatt végignézed majd az összes epizódot!

The Night Of Kép forrása: camillestyles.com

Valami izgalmasra vágysz, ami az első résztől az utolsóig fent tartja a feszültséget? Akkor ez a te sorozatod!

A történet szerint egy egyetemista srác éjszaka ellopja az apja taxiját, hogy eljusson a város legjobb bulijába. Az egyik lámpánál azonban egy ismeretlen lány beszáll a kocsiba, a dolog pedig végül egy közös éjszakával, valamint nem kevés alkohollal és kábítószerrel ér véget.

Amikor Nasir felébred, sokkoló dologgal találja szemben magát: a lányt meggyilkolták, neki pedig semmi emléke nincs az elmúlt néhány óráról. Ahogy halad előre a cselekmény, egyre több hihetetlen információ derül ki, így egészen az utolsó pillanatig ott van a kérdés: vajon tényleg ő volt a gyilkos?