Ne csak a klasszikusokat nézd: 7 karácsonyi film az elmúlt 5 évből, amit látnod kell

Szirák Viki
Írta: ,
Ne csak a klasszikusokat nézd: 7 karácsonyi film az elmúlt 5 évből, amit látnod kell

Ha karácsonyi filmekről beszélünk, mindenkinek a klasszikusok ugranak be, Kevinnel és a betőrökkel, a Grinccsel vagy a Griswold-családdal. Pedig az elmúlt 5 évben is rengeteg ünnepi témájú film készült! Utánajártunk, és elhoztunk hetet, amit neked is látnod kell idén karácsonykor, ha egy kis változatosságra vágysz.

Idén, alig pár hete jött ki a Netflix újdonsága, ami egy igazán jópofa romantikus történet lett. A főszereplőnk, Brooke egy iskolai tanárnő, aki már szinte le is mondott a szerelemről, miután exe összetörte szívét.

Amikor azonban unokahúgával sétál a karácsonyi vásárban, összetalálkozik egy furcsa szerzettel: egy férfivel, aki lovagi jelmezben sétál, és láthatóan meg van zavarodva.

Ő Sir Cole, egy középkori lovag, aki egy boszorkány varázslata miatt került napjaink Amerikájába, hogy teljesítsen egy küldetést, amiről egyébként fogalma sincs, hogy mi lehet. Brooke befogadja a jóképű idegent, akihez pár nap leforgása alatt nagyon közel kerül. De vajon van esélyük a szerelemre?

Kurt Russel főszereplésével érkezett meg tavaly ez a vígjáték, amit az egész család imádni fog! Kate még hisz a varázslatokban, de bátyja, a tinédzser korú Teddy már kevésbé foglalkozik ilyen dolgokkal, pláne, mióta édesapjuk meghalt.

Ezért amikor a kislány közli vele, hogy van egy felvétele a Télapóról, a srác persze nem hisz neki. Egészen addig, míg az éjszaka közepén fel nem ébrednek egy furcsa zajra, és meglátják a Mikulás szánját, a repülő rénszarvasokkal. Felosonnak rá, ezzel pedig hatalmas kalamajkát okoznak, így együtt kell megmenteniük a karácsonyt!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba