Naomi Watts rémálmoktól gyötört gyermekpszichológust alakít Farren Blackburn filmjében

bien.hu
Írta: ,

Egy szerető és gondoskodó család biztonságot nyújt mindenkinek, és ez különösen fontos lehet azoknak, akik valamilyen traumatizáló élményen mentek keresztül. Ám mi van akkor, amikor ez a biztonságos környezet baljóssá és fenyegetővé válik? Farren Blackburn új, Bezárva című thrillere egy anya és fia fizikai és érzelmi elszigeteltségét és manipulációját mutatja be.

Naomi Watts egy gyermekpszichológust, Mary Portmant játssza, akinek a férje egy autóbalesetben veszíti el életét, amikor problémás tinédzser mostohafiát, Stephent (Charlie Heaton) viszi egy bentlakásos iskolába. A szülők már nem tudják a világgal állandóan harcban álló fiút kezelni, akit viselkedése miatt az iskolában is felfüggesztették. Mary bűnösnek érzi magát, mivel gyermekpszichológus létére nem tud segíteni abban, hogy fia leküzdje érzéseit.

Amikor Stephen is súlyosan megsérül az autóbalesetben, Mary úgy dönt, hogy az elszigetelt New England-i házába menekül, ahol idejének nagy részében a fiút ápolja, miközben viszi tovább praxisát. Épp egy hatalmas hóvihar közeleg, amikor hallássérült új betege, a kis Tom (Jacob Tremblay) eltűnik. A keresésére indulnak, de mindenki meg van róla győződve, hogy Tom nem élte túl a vihart. Mary-t bűntudat gyötri, hogy nem tud senkiről sem megfelelően gondoskodni, és rémálmok gyötrik: meg van arról győződve, hogy egy szellem kísérti őket a házban.

Az egyre nyomasztóbb álmok miatt Mary megosztja félelmeit barátjával és mentorával, Dr. Wilsonnal (Oliver Platt), aki meg van arról győződve, hogy Mary csak képzeleg, és próbál segíteni, hogy visszaszerezze az irányítást érzelmei felett, és megpróbálják megoldani a rejtélyt, mielőtt minden túl késő nem lesz…

A film november 24-től a mozikban!

16 éven aluliak számára nem ajánlott!