Mi ezeket a mozifilmeket várjuk a legjobban az ősszel!

Bodnár Alexa
Írta: ,
Mi ezeket a mozifilmeket várjuk a legjobban az ősszel!

Kép forrása: unsplash

Ha a nyáron ki is hagytad a mozilátogatást – például a fantasztikus, szabadtéri programok miatt –, akkor ősszel érdemes lesz ezt duplán bepótolnod! Ugyanis számtalan szuper film érkezik ebben a szezonban a filmvásznakra, amelyeket kár lenne nem megnézned. Összegyűjtöttük a mi kedvenceinket, hátha te is kedvet kapsz valamelyikhez!

Egy kis szívesség, bemutató: szeptember 13. Kép forrása: port.hu

Az ősz elejére kezdetnek egy nagyon izgalmas, misztikus thrillert ajánlunk neked, két igazán csodálatos, fiatal színésznő, Anna Kendrick és Blake Lively főszereplésével.

Anna Kendrick egy fiatal, blogger anyukát alakít, aki egy picit unalmas, kertvárosi életét tengeti, amíg meg nem jelenik új szomszédasszonya, aki kér tőle, nos, egy kis szívességet…

Természetesen ahogy az lenni szokott, ez rengeteg bonyodalmat hoz majd magával, így egy nagyon izgalmas filmnek nézhetünk elébe.

A meztelen Juliet, bemutató: október 11.

Ebben a filmben Rose Byrne alakításában egy olyan hölgyet ismerünk meg, akinek kapcsolata barátjával, a Chris O’Dowd alakította Duncannel már igencsak a végét járja.

Annie, a főszereplő hölgy elutazik Amerikába, ahol a sors úgy hozza, hogy az Ethan Hawk által megformált híres énekes-zeneszerzővel kerül romantikus viszonyba.

Az egész történetben a legszebb, hogy Duncan éppen ezért az előadóért rajong a legjobban.

Ha egy könnyed, klassz zenével megspékelt romantikus vígjátékot keresel az őszre, mi ezt ajánljuk neked!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!