Minden idők legforróbb filmes szex jelenetei

Kovács Andrea
Írta: ,
Minden idők legforróbb filmes szex jelenetei

Szégyenlősen elfordítottad a fejedet, de közben majdnem szemtengely-ferdülést kaptál, ahogy mégis próbáltál a képernyőre sandítani. Vagy éppen rongyosra tekerted-játszottad a VHS szalagnak ezt a részét. Akár pirulva, akár szemérmetlenül, de ha láttad ezeket a jeleneteket, biztos, hogy nem feleded őket.

Ne nézz vissza! (Don’t Look Now)

Az 1973-as angol-olasz thrillerben John és Laura Baxter, a Velencében élő házaspár tragikus veszteségen próbálja túltenni magát.

Julie Christie és Donald Sutherland szomorú és szép szerelmes jelenete azonban még a gyász egyértelmű jelenléte mellett is izgalmas és izgató, a két színész között működő kémia vitathatatlan, ráadásul, a pletykák úgy tartják, hogy a szereplők nem is csak eljátszották a szex jelenetet

Bár a két tehetség játékának (vagy éppen komolyságának) hatása vitathatatlan, a rendező, Nicolas Roeg és a tökéletes vágás is nagyon sokat tett azért, hogy ez a filmes szexjelenet minden idők legforróbb képkockái közé kerüljön.

Szörnyek keringője (Monster’s Ball) Kép forrása: amazon.com

A Szörnyek keringője egy nagyon sokrétű, mély, és az emberi sorsok kuszaságáról és összefonódásáról szóló történet, ami mindenképpen megérdemli a figyelmet.

A filmben látható szexjelenetek viszont önmagukban is nagyon erotikusak, szépen fényképezettek és emlékezetesek, ezt meg kell hagyni.

A valódi hatás azonban akkor jön át, ha megértjük a történetet is, ami a rassz, az elnyomás és a gyűlölet kérdéseivel egyaránt foglalkozik, ennek köszönhetően talán egyetlen olyan másik orális szexjelenet sincs a filmben, ami egyszerre szólna így hibáink belátásáról, a megbocsájtásról, vigasztalásról és a múltunkkal való szembenézésről.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató