Minden idők legforróbb filmes szex jelenetei: aki látta, nem felejti el őket

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Minden idők legforróbb filmes szex jelenetei: aki látta, nem felejti el őket

Szégyenlősen elfordítottad a fejedet, de közben majdnem szemtengely-ferdülést kaptál, ahogy mégis próbáltál a képernyőre sandítani. Vagy éppen rongyosra tekerted-játszottad a VHS szalagnak ezt a részét. Akár pirulva, akár szemérmetlenül, de ha láttad ezeket a jeleneteket, biztos, hogy nem feleded őket.

Vad vágyak (Wild Things) Kép forrása: amazon.com

Nagyon sok minden történik ebben az 1998-as amerikai krimi-drámában, de a legtöbbet emlegetett, legforróbb és talán legemlékezetesebb jelenet persze Denise Richards, Neve Campbell és Matt Dillon édes hármasa.

Miközben a film egy elég súlyos témát jár körül és nagyon érzékeny kérdéseket boncolgat, maga a szexjelenet teljesen egyértelművé teszi, hogy senki sem olyan ártatlan, mint amilyennek mutatja magát, az pedig biztos, hogy akik egyszer látták a filmet, azok soha többé nem gondolnak ugyanúgy a pezsgőre, mint ahogyan az előtt tették.

Tulajdonképpen nem is tudjuk eldönteni, hogy a buborékos ital azért került a filmbe, mert már korábban is szexisnek számított, vagy ez volt az a jelenet, ami olyan szexivé tette

Szörnyek keringője (Monster’s Ball) Kép forrása: amazon.com

A Szörnyek keringője egy nagyon sokrétű, mély, és az emberi sorsok kuszaságáról és összefonódásáról szóló történet, ami mindenképpen megérdemli a figyelmet.

A filmben látható szexjelenetek viszont önmagukban is nagyon erotikusak, szépen fényképezettek és emlékezetesek, ezt meg kell hagyni.

A valódi hatás azonban akkor jön át, ha megértjük a történetet is, ami a rassz, az elnyomás és a gyűlölet kérdéseivel egyaránt foglalkozik, ennek köszönhetően talán egyetlen olyan másik orális szexjelenet sincs a filmben, ami egyszerre szólna így hibáink belátásáról, a megbocsájtásról, vigasztalásról és a múltunkkal való szembenézésről.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba