5+1 megható film, ha egy kiadós sírásra vágysz – mert nagyon felszabadító

Bodnár Alexa
Írta: ,
5+1 megható film, ha egy kiadós sírásra vágysz – mert nagyon felszabadító

Kép forrása: Lionsgate, Big Bang Media

Időnként mindenkinek szüksége van egy kis sírásra, hogy picit tehermentesítse a lelkét. Ha nem tudsz könnyen sírni magadtól, és kiadni ilyen módon a feszültséget, akkor egy szomorú, megható film ezen bármikor tud segíteni. Összegyűjtöttünk néhány olyan alkotást, amelyek bennünket mindig megríkatnak – így neked is ajánljuk ezeket a hasonló napokra.

Az igazi csoda egy arcdeformítással született kisfiú története, aki ötödikes korában kerül először igazi iskolába, hiszen addig édesanyja a féltés miatt otthon tanította.

A történet azt mutatja be, hogyan sikerül beilleszkednie a kisfiúnak ebbe az új közösségbe, az ezzel járó jó és rossz dolgokkal egyaránt.

Azt is láthatjuk, hogy az egyes családtagok és barátok hogyan élik meg Auggie sorsát, és hogyan hat ez a saját életükre is.

Az igazi csoda egy gyönyörű film barátságról, anyai és családi szeretetről, amely biztosan csal majd néhány könnycseppet a szemedbe.

A Hátralévő életed első napja egy itthon kevésbé ismert, francia filmdráma, amely egy öttagú, hétköznapi család életét mutatja be, külön szálon megjelenítve minden családtag múltjának a sorsfordító eseményeit.

Ahogy minden filmben, amely az életről szól, úgy ebben is vannak természetesen tragikus események, de számos kacagtató emlék is felvillan a rokonok életéből.

Ennél a filmnél meg lehet könnyezni a jót és a rosszat is, hiszen végérvényesen a saját hasonló emlékeinket is felidézi majd.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv