Ha szereted a cicákat, ezeket a macskás könyveket nem hagyhatod ki

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,

Minden cica külön egyéniség, külön akarat, sajátos kis lelkivilágú szőrpamacs. Ha szereted a macskákat, vagy még inkább megszállott cicaimádó vagy, pörgesd végig a a könyvajánlós csokrunkat – karácsonyi ajándéknak is szuper lehet bármelyik a cicamániás rokonoknak, barátnőknek!

Csodálatos elbeszélések macskákról Kép forrása: antikvarium.hu

Macskabolondként, cicagazdiként látom és tapasztalom, hogy létezik a cica és ember közti különleges kapocs, valami misztikus kötelék. Ha átélted már ezt, azért, ha még nem, akkor azért olvasd el ezt a könyvet! Ebben a megdöbbentő történeteket tartalmazó kötetben olvashatsz gazdi és cicája közti nagyon szoros kötődésről, életmentő macskákról, hihetetlen körülményeket túlélő cicusokról.

A megható és igaz történetek rendkívüli cicákról szólnak, olyanokról, akik mindenáron haza akartak jutni egy rosszul sikerült kaland után, akik elképesztő lelki erővel küzdöttek az életükért extrém helyzetekben, és akik megérezték gazdijuk örömét, bánatát.

Macskafejjel Kép forrása: jaffa.hu

A cicák reakcióinak, kommunikációs formáinak, szokásainak mögé néz John Bradshaw, aki szenvedéllyel és szeretettel vizsgálja, figyeli a macskák viselkedését már sok évtizede. A házicicák vérmérsékletét, gyerekkori szocializációs közegét, ősöktől örökölt genetikai tulajdonságokat vizsgálva tesz megállapításokat.

Ha szeretnéd megismerni a cicád számodra furcsa szokásait, vadászösztönének megnyilvánulásai mögött rejtőző titkokat, tanulmányozd ezt a cuki ábrákkal teli könyvet!

Bradshaw biológusként, cicatartóként, állatbarátként ismeri a macskákhoz fűződő összes sztereotípiát, ezért azokat igyekszik vagy megcáfolni, vagy megmagyarázni, miért alakultak ki.

A borítón látható fekete macskusz átható pillantása arra ösztönöz, hogy lapozz bele a könyvbe!