Leonardo Dicaprio legjobb filmjei, amiket egytől-egyig látni kell

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,
Leonardo Dicaprio legjobb filmjei, amiket egytől-egyig látni kell

Ha Leonardo Dicapriora gondolunk, a legtöbbünknek a Titanic jut eszébe, vagy, hogy milyen nehezen jött össze neki az Oscar. Pedig a tehetsége határtalan. És ezt a következő filmjei is bizonyítják. Ha eddig leragadtál a Wall Street farkasánál, akkor ajánljuk figyelmedre ezeket a remek képkockákat is.

Kapj el, ha tudsz Kép forrása: filmtornado.cc

Ha nem lenne elég Neked Leo játéka, akkor megnyugtatlak, Tom Hanks is főszerepet kapott. Érdekesség ebben a filmben, hogy igaz történetet alapul a sztori.

Frank, akit Leonardo játszik a szélhámosság nagymestere. Csekkeket hamisít és előadja, hogy orvosként, ügyvédként, de még pilótaként is megállja a helyét.

Carl (Tom Hanks) az FBI ügynök, pedig legfontosabb feladatának tartja, hogy elkapja végre. De Frank egy lépéssel mindig előtte jár.

Véres gyémánt Kép forrása: media.photobucket.com

Lehet, hogy ezek után nem fogsz többé gyémántgyűrűre vágyni és ugyanolyan fényesen fog ragyogni számodra a bizsu is. A film azért is hat olyan mélyen az emberre, mert sajnos még mindig nagyon aktuális témákat feszeget.

Két ember sorsa összefonódik egy drágakőnek köszönhetően. Serra Leonéban polgárháború zajlott, Solomont pedig elválasztják a családjától. Arra kényszerítik, hogy gyémántmezőn dolgozzon, ám egy nap értékes kincset talál.

Gondosan elrejti, hiszen tudja, ezzel megmenthetné feleségét, lányait és gyermekkatonának kényszerített fiát is. A gyémántról azonban tudomást szerez Archer is, aki ezáltal végre elhagyhatná a véres Afrikát.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!