Az idei év 5 legszebb romantikus filmje

Marcali Nóra
Írta: ,
Az idei év 5 legszebb romantikus filmje

Hiába is tagadnánk, a legtöbben imádjuk a romantikus filmeket. Megvannak a magunk jól bevált kedvencei, igazi klasszikusok vagy egyszerűen csak a 90-es évek remekei, amelyeket bármikor újra tudunk nézni és mindig elöntenek minket az érzelmek. A filmipar szerencsére évről évre alkot újakat is a műfajban, íme néhány csodás, romantikus film az idei évből.

Egy elvesztegetett szerelem története, amely mégis annyira szép, szívszorító és emberi, hogy nem maradhat ki az idei kedvencek listájából.

Florence és Edward 1962 nyarán szeretnek egymásba, ártatlan és őszinte szerelem az övék, a házasságot és közös, boldog életüket tervezik.

Minden rendben is megy, egészen a nászéjszakáig, amikor Florence – egy korábbi, titkolt trauma miatt – nem tudja leküzdeni rettegését a testi kontaktustól. Hiába szereti mindennél jobban párját, gátlásai győznek, így a csodálatosnak ígérkező alkalom csúnya veszekedésbe fullad és örökre éket ver közéjük.

Saoirse Ronan és Billy Howle csodás alakítása igazán elgondolkodtató: mindent legyőzhet a szerelem?

Gloria az ötneves éveiben jár, gyerekei felnőttek, férjével pedig elváltak útjaik, a nő azonban cseppet sem búsul, sőt, mintha most kezdődne az élete.

Beleveti magát az éjszakába, szórakozik, jól érzi magát és meg is ismerkedik valakivel.

Az első randevú előtt újra minden hullámvölgyön átesik, amin az ember lánya ilyen helyzetben szokott.

Felnőttként, egy fél élettel a hátunk mögött azonban már nem minden fekete és fehér, hiszen a családnak is épp úgy helyet kell találni a románcban, mint ahogy az új szerelemnek a család életében.

A főbb szerepekben Julianne Moore, John Torturro és Michael Cera.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!