Az elmúlt évek legjobb thrillerei, amiket akárhányszor újranéznénk

Az elmúlt évek legjobb thrillerei, amiket akárhányszor újranéznénk

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Az elmúlt évek legjobb thrillerei, amiket akárhányszor újranéznénk

Dan Brown szerint egy thriller akkor jó, ha a való világról tanít nekünk valamit. És valóban: valószínűleg azért is ilyen népszerű ez a filmes műfaj, mert nagyon közel áll a valósághoz – csak éppen összesűríti és megsokszorozza a minket körülvevő feszültséget. Szerintünk ezek az utóbbi évek legizgalmasabb thrillerei – neked melyik a kedvenced?

Éjszakai ragadozók

2016 egyik legjobban várt thrillerje az Éjszakai ragadozók volt, és Tom Ford ezúttal sem okozott csalódást: költői, de brutális filmje a bosszú témáját járja körül, nagyon emlékezetes módon.

A két szálon futó történetben egy elvált nő szembesül a saját sötét oldalával, amikor a volt férje megmutatja neki az új regénye kéziratát – úgy érzi, a lapokon kibontakozó szörnyű történet a kettejük kapcsolatát dolgozza fel.

Az Éjszakai ragadozók mély és drámai alkotás, nem érdemes kihagyni!

Holtodiglan

A Holtodiglan szinte új műfajt teremtett, amikor berobbant a filmes köztudatba – nem csoda, hogy azóta többen megpróbálták lemásolni a sikerreceptet.

A domestic thrillerek a tökéletesnek tűnő, kertvárosi családi idill felszíne alá tekintenek, a Holtodiglan pedig a maximumra járatja az ebben rejlő izgalmat és csavarosságot: az eltűnt feleségét kereső, majd a média és a szomszédok kereszttüzében egyre bűnösebbnek tűnő férfi története garantáltan két és fél órára a székhez szögez.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»