5 romantikus vígjáték, amin tényleg szívből nevettünk

Zabolai Margit
Írta: ,
5 romantikus vígjáték, amin tényleg szívből nevettünk

A legtöbbször ugyanaz a forgatókönyv, sablonosak a fordulatok és szívünk szerint felképelnénk a főhőst, akiért a rendező elképzelése szerint odáig kellene lennünk. Szerencsére azért a romantikus vígjátékok között is akadnak igazán jó darabok, amelyekről méltatlanul kevés szó esik.

A pakisztáni származású Kumail Nanjiani elsősorban a tengerentúlon ismert és népszerű stand up előadó, felesége Emily Gardner, kibontakozó szerelmük útjába pedig nem csak a kulturális különbségek, hanem egy titokzatos betegség is álltak.

A megismerkedésük igaz történet feldolgozó filmben Nanjiani saját magát játssza, a sztori cseppet sem szokványos, ugyanakkor mégis életszerű, olyasmi, amivel azt érezzük, akármelyikünkkel megtörténhetne, miközben a személyes konfliktusok, viszonyok alakulása még őszintébbé teszi az egész történetet.

Szerintünk minden idők egyik, de mindenképpen 2018 legjobb romkomja volt.

Egy 1995-ös klasszikus, amibe ma már persze sok ponton bele lehetne kötni, mi mégis szerettük, elsősorban persze azért, mert Hugh Grantnek gyakorlatilag bármit megbocsájtanánk.

Ezért a filmért elnézést kérnie azért szerencsére nem kell, Julianne Moore oldalán igazán szórakoztató és kedves történetet raktak össze, amiben persze bizonyára közrejátszik az is, hogy Hugh Grantnek nem kellett a szomszédba mennie a munícióért.

A sztori szerint ugyanis egy elköteleződés-fóbiás pasit alakít, akinek a barátnője váratlanul teherbe esik.

Ha pedig mindez nem lenne elég, a tökéletlenül tökéletes orvost a fantasztikus Robin Williams játssza.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!