Minden idők 5+1 legjobb nyaralós filmje

Bodnár Alexa
Írta: ,
Minden idők 5+1 legjobb nyaralós filmje

A filmnézések alatt is valahogy ragaszkodunk a szezonalitáshoz - mert egyszerűen nem esik jól Reszkessetek betőröket nézni augusztusban! Amire ilyenkor vágyunk az a tengerparti dolce vita életérzés. Így hát összegyűjtöttünk neked néhányat a vakációs filmek palettájáról. Figyelem, nem lesz hiány humorban, szerelemben és egzotikus tájakban!

Kellékfeleség, 2011.

Ha szereted az Adam Sandler filmeket, akkor a Kellékfeleséget nem hagyhatod ki a nyáron. A film története szerint Adam Sandler egy olyan orvost alakít, aki egy jegygyűrűvel szokott trükközni a nőknél, hogy azok ne akarjanak vele komolyabb kapcsolatot, csupán egy közös éjszakát.

Ám egy este megismerkedik egy tanárnővel, aki felkelti az érdeklődését, ezért leveszi a gyűrűt, amit a nő másnap reggel megtalál, és kérdőre vonja érte.

Hogy kivágja magát, főhősünk azt hazudja, hogy éppen válófélben van. A hazugságot még több hazugság követi, így orvosunk, újdonsült barátnője, a legjobb barátja és – az exfeleségnek hazudott – asszisztensnője a két gyerekével mind Hawaiin köt ki, ahol nemvárt módon alakul a románc.

Ha szeretnél egy igazán jót nevetni, mi ezt a filmet ajánljuk neked.

Görögbe fogadva, 2009.

Ha a Bazi nagy görög lagzi rajongója vagy, biztosan tetszeni fog neked a Görögbe fogadva című vígjáték is, melynek szintén Nia Vardalos a főszereplője.

A történetben egy idegenvezetőt alakít, aki egy busznyi turistával ősei földjére, Görögországba utazik.

Az utazáson sajnos azt tapasztalja, hogy az antik romok és a görög kultúra nem igazán érdekli a csoportját, amin nagyon felbosszantja magát.

Ezután azt a tanácsot kapja, hogy próbálja meg inkább ő is élvezni a vakációt, és mivel így tesz, lassan a szerelem is rátalál.

Ha szereted a mediterrán országokat, és egy kedves, romantikus vígjátékot néznél, akkor ez lesz a neked való!