5+1 megható film, ha egy kiadós sírásra vágynál – mert néha nagyon felszabadító

Bodnár Alexa
Írta: ,
5+1 megható film, ha egy kiadós sírásra vágynál – mert néha nagyon felszabadító

Kép forrása: Lionsgate, Big Bang Media

Időnként mindenkinek szüksége van egy kis sírásra, hogy picit tehermentesítse a lelkét. Ha nem tudsz könnyen sírni magadtól, és kiadni ilyen módon a feszültséget, akkor egy szomorú, megható film ezen bármikor tud segíteni. Összegyűjtöttünk néhány olyan alkotást, amelyek bennünket mindig megríkatnak – így neked is ajánljuk ezeket a hasonló napokra.

Az Emlékezz rám egy olyan fiatal lány és fiú szerelmi története, akik mindketten kénytelenek voltak szembenézni életükben egy-egy tragikus halálesettel.

Kapcsolatuk nem indul egyszerűen, és a jövőben is nagyon bonyolult marad, köszönhetően ez őket körülvevő rokonoknak.

Már az első perctől kezdve érezzük, hogy nem egy vidám szerelem az övéké, amelyet beárnyékol majd egy sokkal nagyobb tragédia is.

Ha olyan sírós filmet keresel, ami közben még képes arra is, hogy elgondolkodtasson, mi ezt ajánljuk neked.

A Csillagainkban a hiba két rákbeteg, tulajdonképpen haldokló fiatal megismerkedéséről szól, akik egy közös terápiás csoportban ismerkednek meg, majd egymásba is szeretnek.

A kamaszok egyszerre próbálnak fiatalokként viselkedni, és gondtalanul megélni a kapcsolatukat, de közben néha hatalmas bölcsességgel, felnőttesen állnak a dolgokhoz, tudván, hogy szinte bármikor véget érhet az életük.

A keserédes film szinte már az első perctől megríkat, hiszen a két fiatalt nem tudjuk nem sajnálni, ahogy próbálják a legtöbbet kihozni az életükből és a szerelmükből is.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!