Filmek amiket látnod kell, ha túl akarsz jutni az exeden

Nagy Niki
Írta: ,

Nem egyszerű dolog a szakítás, és sokan hajlamosak vagyunk hónapokig szenvedni egy-egy lefutott kapcsolat után. A sebeink nyalogatásán kívül azonban a legjobb módszer arra, hogy túllegyél az exeden az, ha kikapcsolod az agyadat, és igazi #girlpower filmeket nézel – ezek közül válogatunk most.

Napos oldal Kép forrása: iTunes

A Napos oldal (azon túl, hogy nagyon jó Bradley Cooperen olvadozni) azért segíthet, ha padlón vagy, mert megmutatja, hogy két igazán elcseszett ember is megtalálhatja a szerelmet.

Ha úgy érzed, hogy tönkretesz a szakítás, és soha nem leszel boldog többet, vegyél példát Patről és Tiffanyról, akik mindent elrontottak korábbi kapcsolataikban, amit el lehet (és még pszichológiai betegségekben is szenvednek), mégis rátalálnak egymásra, a maguk furcsa módján.

Lepattintva Kép forrása: gotceleb.com

Igen, ez az, amiben Jason Segel meztelenkedik – de most nem emiatt nézzük!

Valójában a sztori az, ami segíthet a szenvedő lelkeden: az általa alakított karakternek is túl kell lennie az exén, akit Kristen Bell alakít.

Hiába szenved, mint a kutya, a végén kénytelen belátni, hogy valójában nem voltak egymáshoz valók  (persze, ha Mila Kunis az alternatíva, nem is csodálkozunk, de te is ugyanúgy belefuthatsz egy hasonlóan dögös srácba, aki segít elfelejteni a problémáidat.)

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!