Bekuckóznál? 5 szuper film a borongós, komor őszi napokra

Berényi Nóri
Írta: ,
Bekuckóznál? 5 szuper film a borongós, komor őszi napokra

Jó program hosszú, őszi sétára indulni a pároddal vagy a barátaiddal, de azért sem hibáztatunk, ha inkább egy nagy adag popcornt és egy jó filmet választasz estére egy fárasztó nap után. Listánkban olyan alkotásokat találsz, melyek garantáltan megmelengetik a szíved egy komor őszi estén is.

Mindörökké Rock Kép forrása: library.booksite.com

Ha eddig Tom Cruise nem tartozott a kedvenc színészeid közé, akkor nézd meg ezt a filmet, és biztos, hogy megváltozik a véleményed. A középpontban egy fiatal lány, Sherrie áll, aki Hollywoodban próbálja megvalósítani álmát, mint énekesnő, azonban rá kell jönnie, hogy ez nem olyan egyszerű, mint ahogyan elképzelte.

A Bourbon-ben kap pincérnői állást, ami a rock fellegvára, és ahol fellép a rock isten, Stacee Jaxx (Tom Cruise) is. Itt találkozik a szintén szárnyait bontogató Drew-val, akivel egyből egymásba is szeretnek.

Egy nagyon jó hangulatú zenés vígjáték tele élettel, jó dalokkal és egy majommal. :) Ne hagyd ki!

Eddie, a Sas Kép forrása: foxmovies.com

Egy film arról, hogy tényleg nincs lehetetlen, ha valamit nagyon akarunk. Ezzel Eddie (Taron Egerton) is tisztában van, aki semmiképp nem mondható ügyesnek a sportok terén, viszont ez nem korlátozza őt abban, hogy induljon a téli olimpián.

Ő lesz az egyetlen, aki síugróként a brit színeket képviseli az 1988-as Calgary téli olimpián, kiválasztva azt a sportágat, amiben tuti befutó lehet. Eddie saját korlátait feszegetve bizonyítja be a világnak, hogy ha valamit nagyon akarsz, azt el is tudod érni. Segítségére van a kiégett síugró edző (Hugh Jackman) is, aki kételkedve vág bele a közös munkába, de a végén ő lesz Eddie legnagyobb drukkere.

Egy igazán aranyos film arról, hogy mi mindenre vagyunk képesek, ha igazán akarjuk.