7 film, amit a legjobb egyedül megnézni

Gyöngyösi Lilla
Írta: ,
7 film, amit a legjobb egyedül megnézni

Bármelyikünk életében jöhet egy időszak, amikor kicsit magányosak vagyunk, legszívesebben ki sem mozdulnánk otthonról és egyetlen társunk a laptopunk. Hogyan vészeljük át ezt az életszakaszt? Például néhány filmmel, amit úgyis a legjobb egyedül megnézni. Erőt adnak, utat mutatnak és jókedvre derítenek. Mindegyik azt sugallja: nem vagy egyedül!

Ízek, imák, szerelmek Kép forrása: blog.scarecrow.com

Egy bukott párkapcsolat és a megszürkült élete elől Liz egy világ körüli utazásra menekül – Olaszország, India és Bali felfedezése közben pedig önmagát is megtalálja.

A gondtalan hedonizmus, az elmélyült spiritualitás megismerése után mégis győz a szerelem: Julia Roberts végül valaki más mellett teljesedik ki, de az idáig vezető egzotikus út, a csodálatos tájak és izgalmas kultúrák minden magányos lélek számára feltöltődést jelenthetnek.

Ki mondta, hogy egy Disney rajzfilmet csak a gyerekek élvezhetnek?

A fiúként harcba induló elszánt és talpraesett kínai lány, Mulan története felnőtt fejjel talán még tanulságosabb: a bátorság mellett arról mesél, nőként is lehet belőled igazi hős.

Nincsenek előtted korlátok, ha elég elszánt vagy – érsz ugyanannyit, mint bárki. Talán épp erre az üzenetre van szükséged, ha magányosnak érzed magad.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján