Bekuckóznál? 5 szuper film a borongós, őszi napokra

Írta: ,

Jó program hosszú, őszi sétára indulni a pároddal vagy a barátaiddal, de azért sem hibáztatunk, ha inkább egy nagy adag popcornt és egy jó filmet választasz estére egy fárasztó nap után. Listánkban olyan alkotásokat találsz, melyek garantáltan megmelengetik a szíved egy komor őszi estén is.

Ébredj Velünk Kép forrása: amazon.co.uk

Egy könnyed, laza és egyben nagyon vicces vígjáték Rachel McAdams és Harrison Ford főszereplésével. Becky Fuller TV-s producer, akit éppen kirúgnak a helyi híradóból, így munka és pasi nélkül marad.

Végül állást kap a „Pirkadat”-nál, ami a legutolsó helyen álló reggeli híradó. Becky úgy dönt, hogy Mike Pomeroy tévés legendával hoz népszerűséget a reggeli műsornak, aki persze nem akarja ehhez a nevét adni. Ráadásul nem hajlandó együtt dolgozni társműsorvezetőjével, az egykori szépségkirálynő Colleen Peckkel, akit Diane Keaton alakít.

Végül sikerül meggyőznie Pomeroy-t az erőszakos producernek és úgy tűnik, hogy szépen lassan igazi csapatként működnek együtt. Időközben pedig a szerelem is bekopogtat Becky ajtaján.

Mindörökké Rock Kép forrása: library.booksite.com

Ha eddig Tom Cruise nem tartozott a kedvenc színészeid közé, akkor nézd meg ezt a filmet, és biztos, hogy megváltozik a véleményed. A középpontban egy fiatal lány, Sherrie áll, aki Hollywoodban próbálja megvalósítani álmát, mint énekesnő, azonban rá kell jönnie, hogy ez nem olyan egyszerű, mint ahogyan elképzelte.

A Bourbon-ben kap pincérnői állást, ami a rock fellegvára, és ahol fellép a rock isten, Stacee Jaxx (Tom Cruise) is. Itt találkozik a szintén szárnyait bontogató Drew-val, akivel egyből egymásba is szeretnek.

Egy nagyon jó hangulatú zenés vígjáték tele élettel, jó dalokkal és egy majommal. :) Ne hagyd ki!