5 film, amit látnod kell, ha túl akarsz jutni az exeden

Nagy Niki
Írta: ,

Nem egyszerű dolog a szakítás, és sokan hajlamosak vagyunk hónapokig szenvedni egy-egy lefutott kapcsolat után. A sebeink nyalogatásán kívül azonban a legjobb módszer arra, hogy túllegyél az exeden az, ha kikapcsolod az agyadat, és igazi #girlpower filmeket nézel – ezek közül válogatunk most.

Ha rosszul érzed magad, ez az a film, ami másfél-két óra alatt tökéletesen helyrerak. Az, ahogyan Elle Woods visszaveszi a saját életét, miután Warner kegyetlenül kidobja, és új életet kezd a Harvardon, minden nő számára példaértékű.

Fontos tanulság az egészből, hogy soha nem lehetsz biztos benne, hogy nem tudsz megcsinálni valamit, egészen addig, amíg nem próbáltad – legyen az bejutás egy egyetemre, egy új hobbi megtanulása vagy az álommunka megszerzése. Ne sajnáld magad tovább, hanem húzd fel a legszebb tűsarkúdat, és valósítsd meg az álmaidat!

Napos oldal Kép forrása: iTunes

A Napos oldal (azon túl, hogy nagyon jó Bradley Cooperen olvadozni) azért segíthet, ha padlón vagy, mert megmutatja, hogy két igazán elcseszett ember is megtalálhatja a szerelmet.

Ha úgy érzed, hogy tönkretesz a szakítás, és soha nem leszel boldog többet, vegyél példát Patről és Tiffanyról, akik mindent elrontottak korábbi kapcsolataikban, amit el lehet (és még pszichológiai betegségekben is szenvednek), mégis rátalálnak egymásra, a maguk furcsa módján.