Minden idők legforróbb filmes szeretkezős jelenetei: aki látta, nem felejti el őket

Schuster Borka
Írta: ,
Minden idők legforróbb filmes szeretkezős jelenetei: aki látta, nem felejti el őket

Szégyenlősen elfordítottad a fejedet, de közben majdnem szemtengely-ferdülést kaptál, ahogy mégis próbáltál a képernyőre sandítani. Vagy éppen rongyosra tekerted-játszottad a VHS szalagnak ezt a részét. Akár pirulva, akár szemérmetlenül, de ha láttad ezeket a jeleneteket, biztos, hogy nem feleded őket.

A hűtlen (Unfaithful) Kép forrása: amazon.com

Edward és Connie Sumner élete maga a megtestesült amerikai álom, persze, ha a felszín alatt is pusztán ennyi lenne, nem készülhetett volna róluk olyan remek film, mint amilyen A hűtlen is.

A feleség azonban a Soho utcáin megismerkedik egy idegennel, aki megtestesít mindent, amitől egy tisztes háziasszony próbálja távol tartani magát, és mindent, ami éppen emiatt annyira izgalmas és izgató lehet.

Miközben a film egy házasság kártyavárként való összeomlását mutatja be, Connie és a rejtélyes idegen viszonya olyan elemi erővel süt át a filmvászonról, hogy túlfűtött jeleneteiktől a nézőknek is izzadni kezd a tenyere.

Ne nézz vissza! (Don’t Look Now)

Az 1973-as angol-olasz thrillerben John és Laura Baxter, a Velencében élő házaspár tragikus veszteségen próbálja túltenni magát.

Julie Christie és Donald Sutherland szomorú és szép szerelmes jelenete azonban még a gyász egyértelmű jelenléte mellett is izgalmas és izgató, a két színész között működő kémia vitathatatlan, ráadásul, a pletykák úgy tartják, hogy a szereplők nem is csak eljátszották a szex jelenetet

Bár a két tehetség játékának (vagy éppen komolyságának) hatása vitathatatlan, a rendező, Nicolas Roeg és a tökéletes vágás is nagyon sokat tett azért, hogy ez a filmes szexjelenet minden idők legforróbb képkockái közé kerüljön.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!