Mindenidők 7 legcukibb babás filmje

Szirák Viki
Írta: ,
Mindenidők 7 legcukibb babás filmje

Kép forrása: unsplash

Kedvet kaptál a nevetéshez, és valami olyat néznél, ami biztosan feldobja a hangulatod? Akkor válassz mindenidők legédesebb babás filmjei közül, amikből sem a cukiság, sem az őrületes poénok nem hiányozhatnak!

Holly és Messer ki nem állhatják egymást, ám legjobb barátaik házasok, van egy tündéri gyermekük, így emiatt igyekszik elviselni egymást.

Amikor viszont kiderül, hogy egy autóbalesetben mindketten meghaltak, a kislányukat pedig kettejükre hagyták, az egész életük felfordul.

Megpróbálnak hármasban együtt élni, és felnevelni a kis Sophie-t, ám ez rengeteg kihívással jár számukra. Ahogy viszont halad előre az idő, úgy kedvelik meg egymást egyre jobban...

Rendkívül vicces film, őrületes poénokkal, és nem kevés romantikával!

Igazi klasszikus, amit sosem lehet megunni! Mollie gyermeket vár, ám főnöke, a kisfiú apja még csak hallani sem akar a dologról.

Ő ennek ellenére bevállalja, hogy egyedül neveli fel a babát, és épp ekkor összeismerkedik James-szel, a taxisofőrrel, aki beviszi őt a kórházba a gyerek születésekor.

Felajánlja, hogy időnként vigyáz a kisfiúra, ha Mollie-nak épp segítségre lenne szüksége, rövidesen pedig kiderül, hogy a kis Mikey apjának tekinti őt.

De hogyan adhatná ezt a felnőttek tudtára? Igazi cukiság, egy tündéri kisfiúval a főszerepben!

Fókuszban

Egy bevált módszer, amivel nyugodtan aludhatsz a megfázás alatt

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!