5 lebilincselő romantikus regény idén nyárra

Bodnár Alexa
Írta: ,

Ha nyáron nem a nagy klasszikusok olvasgatásával szórakoztatnád magad, hanem sokkal szívesebben foglalkoznál olyan könyvekkel, melyek tele vannak szerelemmel, az élet valódi nehézségeiről, és természetesen ezek legyőzéséről szólnak, akkor fusd végig a listánkat, hiszen pont ilyen könyveket hoztunk neked. Ha a strandra vagy a vakációra keresel egy klassz romantikus regényt, akár ezek közül is választhatsz.

Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek Kép forrása: noemismile.blogspot.hu

Louisa és Will egymás tökéletes ellentétei: a lány életvidám, optimista, kedves és cserfes, míg a fiú 35 éves létére olyan, mint egy zsémbes, cinikus 70 éves. Will gazdag és előkelő, aki egy sajnálatos baleset miatt kerekesszékbe kényszerül, ezzel pedig darabokra hullik az élete, és beszippantja a mély depresszió és önsajnálat.

Louisa imádja az életét: egy kávézóban dolgozik, 6 éve együtt van a barátjával, és egy apró házban él egy kisvárosban szüleivel, nagyapjával, testvérével és annak gyerekével, és próbálja őket anyagilag segíteni. Egészen addig, amíg be nem zár a kávézó, ahol dolgozott – így vállal állást Will mellett, gondozói pozícióban.

Hogy hat egymásra ez a két ember? Egymás agyára mennek, vagy megszeretik egymást? Olvasd el, és megtudod!

Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége Kép forrása: lira.hu

Clare akkor ismeri meg Henryt, amikor 6 éves, a férfi pedig 30. Amikor összeházasodnak, a lány 22 éves, a férfi pedig még mindig 30.

Henry egy olyan genetikai rendellenességgel született, aminek köszönhetően a legváratlanabb pillanatokban utazik az időben, előre a jövőjébe, vagy vissza a múltjába.

A két ember teljes szívből, rajongva szereti egymást, és úgy próbálnak meg közös életet építeni, hogy a lehető legtöbb időt eltöltsék együtt, Henry furcsa rendellenessége ellenére.

Ha túl unalmasnak tartod az átlagos szerelmi történeteket, ez még neked is tetszeni fog!

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció