5 lebilincselő romantikus regény idén nyárra

Bodnár Alexa
Írta: ,

Ha nyáron nem a nagy klasszikusok olvasgatásával szórakoztatnád magad, hanem sokkal szívesebben foglalkoznál olyan könyvekkel, melyek tele vannak szerelemmel, az élet valódi nehézségeiről, és természetesen ezek legyőzéséről szólnak, akkor fusd végig a listánkat, hiszen pont ilyen könyveket hoztunk neked. Ha a strandra vagy a vakációra keresel egy klassz romantikus regényt, akár ezek közül is választhatsz.

Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek Kép forrása: noemismile.blogspot.hu

Louisa és Will egymás tökéletes ellentétei: a lány életvidám, optimista, kedves és cserfes, míg a fiú 35 éves létére olyan, mint egy zsémbes, cinikus 70 éves. Will gazdag és előkelő, aki egy sajnálatos baleset miatt kerekesszékbe kényszerül, ezzel pedig darabokra hullik az élete, és beszippantja a mély depresszió és önsajnálat.

Louisa imádja az életét: egy kávézóban dolgozik, 6 éve együtt van a barátjával, és egy apró házban él egy kisvárosban szüleivel, nagyapjával, testvérével és annak gyerekével, és próbálja őket anyagilag segíteni. Egészen addig, amíg be nem zár a kávézó, ahol dolgozott – így vállal állást Will mellett, gondozói pozícióban.

Hogy hat egymásra ez a két ember? Egymás agyára mennek, vagy megszeretik egymást? Olvasd el, és megtudod!

Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége Kép forrása: lira.hu

Clare akkor ismeri meg Henryt, amikor 6 éves, a férfi pedig 30. Amikor összeházasodnak, a lány 22 éves, a férfi pedig még mindig 30.

Henry egy olyan genetikai rendellenességgel született, aminek köszönhetően a legváratlanabb pillanatokban utazik az időben, előre a jövőjébe, vagy vissza a múltjába.

A két ember teljes szívből, rajongva szereti egymást, és úgy próbálnak meg közös életet építeni, hogy a lehető legtöbb időt eltöltsék együtt, Henry furcsa rendellenessége ellenére.

Ha túl unalmasnak tartod az átlagos szerelmi történeteket, ez még neked is tetszeni fog!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba