Koronavírus: 8 dolog, amivel szingliként lefoglalhatod magadat házi karantén idején

Balogh Orsi
Írta: ,
Koronavírus: 8 dolog, amivel szingliként lefoglalhatod magadat házi karantén idején

Kép forrása: unsplash

Bizonyára te is követed mindennap a híreket és szembesülnöd kellett azzal, hogy a kormány javaslata szerint, aki csak teheti, az vonuljon házi karanténba. Rengeteg embert küldtek haza a munkahelyükről, hogy dolgozzanak home office-ban. Viszont azonkívül, hogy még mi várható, egy kérdés foglalkoztat mindenkit: mi a csudát csináljanak azzal a rengeteg idővel, ami a házi karantén miatt adódott?

A mozik, a színházak, a múzeumok bezártak. Minden, ami nem élelmiszerüzlet, drogéria vagy gyógyszertár, 15 óráig lehet nyitva. Mindent elkövetnek azért, hogy megfékezzék a vírus terjedését. Amivel mi hozzájárulhatunk– bár a saját érdekünk is ezt kívánja – az az, hogy házi karanténba vonulunk. De mit lehet heteken, akár hónapokon át csinálni otthon a rengeteg szabadidőnkben? Ehhez adunk most 8 remek tippet a szingliknek!

Nézz filmet orrvérzésig! Kép forrása: uflypro/depositphotos.com

Gondolj csak bele!

Korábban biztos panaszkodtál arra, hogy le vagy maradva a kedvenc sorozataiddal, nincs időd megnézni az új filmeket és egyáltalán: nincs időd filmet vagy sorozatot nézni.

Nos, van egy nyilvánvaló, jó hírünk számodra: most rengeteg időd van!

Várnak rád az imádott és legújabb sorozatok évadai, és az a sok-sok film, amit mindig is szerettél volna meg-, illetve újranézni.

Talán ez volt a másik örök panaszod! Egyszerűen nincs időd olvasni, pedig annyi jó könyv van!

Sorra jönnek ki az újabb Stephen King könyvek, a legizgalmasabb krimik és legszebb romantikus regények, amelyekről mindenki áradozik, csak te nem, mert sosincs időd egyet a kezedbe venni.

Most végre valahára van! Tankolj fel könyvekkel, főzz egy jó kávét vagy teát és kuckózz be a foteledbe egy olvasás maratonra!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!