5 remek könyv, amit imádni fogsz a strandon olvasgatni

Bodnár Alexa
Írta: , Frissítve:

Ha már unod a keresztrejtvényfejtést, a wifi nem működik megbízhatóan a strandon, és a magazinok már nem szórakoztatnak eléggé, akkor azt javasoljuk, a strandon lazuláshoz és a napfürdőzéshez vigyél magaddal inkább egy szuper könyvet. Mi most rögtön ötöt hoztunk neked, amelyekből válogathatsz – igyekeztünk úgy összeállítani a listát, hogy mindenki találjon magának legalább egy kedvére valót!

Hát létezik jobb hely a strandnál annak az eltervezésére, hogy vágj bele egy hatalmas kalandba, és indulj egy időre világgá?

Ha idén éppen nem fért bele a nyaralás, akkor azért, ha pedig már gyakorlott világjáró vagy, akkor éppen azért éri meg elolvasnod ezt a könyvet.

A ritkán utazók számára érdekes lehet azért, mert igazán filozófikus módon közelít az utazáshoz az író, így csinálva kedvet a hátizsákos túrához.

Míg egy rendszeres utazó pedig hasznos és gyakorlatias tippeket kaphat ahhoz, hogy érdemes utazni.

Ha egy kicsit úgy érzed, hogy éppen túlzottan egy helyben toporogsz, lehet ez a könyv lesz számodra a megoldás.

A forró nyár alatt jól esik legalább képzeletben hűvösebb vizekre evezni: erre lehet tökéletes a norvég riporter, Morten A. Stroksnes könyve, amely két barát történetét meséli el, akik egy hatalmas cápát szeretnének kifogni.

A könyv igazi világsiker lett, amin egyáltalán nem csodálkozunk, hiszen tökéletes recepttel működik: az egyik legszebb kapcsolatot, a barátságot választotta alaptémául, amelyhez hozzáad egy hatalmas kihívást, nevezetesen a tengeri fenevad becserkészését, és ezt megfűszerezi a grönlandi szigetvilág páratlan kincseivel, és bemutatja a tenger különleges élőlényeit is.

Az egyik legjobb strandolós olvasmány!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?