5 szuper könyv, amit imádni fogsz a strandon olvasgatni

Bodnár Alexa
Írta: ,

Ha már unod a keresztrejtvényfejtést, a wifi nem működik megbízhatóan a strandon, és a magazinok már nem szórakoztatnak eléggé, akkor azt javasoljuk, a strandon lazuláshoz és a napfürdőzéshez vigyél magaddal inkább egy szuper könyvet. Mi most rögtön ötöt hoztunk neked, amelyekből válogathatsz – igyekeztünk úgy összeállítani a listát, hogy mindenki találjon magának legalább egy kedvére valót!

Ha a Hygge már magával ragadott, akkor itt az ideje megismerkedned a Lagommal is.

A skandináv népek az elmúlt években egyre előkelőbb helyet foglalnak el a különböző országokat rangsoroló boldogságfelméréseken, elégedettségi mutatókon, egyszóval egyre inkább azt látjuk, hogy jó az ő felfogásuk szerint élni.

A dánok boldogságtitka, a Hygge után a svédek is elárulták, mi az ő jólétük záloga.

A strand éppen egy ideális hely arra, hogy megismerd, hogyan élhetsz tudatosabban, hogyan hozd egyensúlyba az életed különböző területeit, mit tegyél azért, hogy jobban érezd magad a hétköznapokban – ebben lehet segítségedre a Lagom!

Ha éppen elkezdenéd vakargatni a homlokod, hogy miért is ajánlunk mi egy buddhista útmutatót éppen egy olyan élvezetekkel teli helyre, mint a strand, akkor jelezzük, hogy ez nem egy buddhista kalauz, legalábbis nem a szokványos faja… Ez a könyv sokkal inkább egy más, érdekes nézőpontot mutat, ahogy érdemes szemlélni az életedet, és megtalálni benne azokat a pontokat, amelyeken kipróbálhatod ezeket a bölcsességeket.

A Lagomhoz hasonlóan szintén egy kis életvezetési segítséget kaphatsz ettől a könyvtől, amely megtanítja, hogyan élhetsz minél jobban a jelenben.