Piszkos kis titkaink nyomában - 5 könyv a füllentésekről, rejtett vágyakról

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
Piszkos kis titkaink nyomában - 5 könyv a füllentésekről, rejtett vágyakról

Kép forrása: pixabay.com

Belegondoltál már abba, ha folyton csak igazat mondanánk, vagyis azt, amit gondolunk, tudunk, érzünk, az élet elviselhetetlen lenne és a kapcsolataink is megsínylenék. A hazugság, bármilyen furcsán hangzik is, nélkülözhetetlen és mindennapos emberi tevékenység. Mindenkinek vannak kisebb és súlyosabb elhallgatásai, csúsztatásai.

Gyere és nézz most be a füllentések, titkok rejtélyes világába! Olyan könyveket ajánlunk, amelyekből kiderül például az is, hogy tényleg a férfiak hazudnak-e többet és hogy mikre keresünk rá legtöbbször az interneten.

Barbara és Allan Pease könyvét élvezet olvasni, mert mindketten nagyon ironikusak és roppant sokat tudnak a férfiak és nők hazugságairól, titkos vágyairól.

Ebben a rengeteg kérdést érintő kötetben megtalálhatod a választ sok-sok más mellett arra is, hogy mik a leggyakoribb férfihazugságok, hogyan lehet leleplezni a hazudót, miért túloznak annyiszor a nők, és a hét legnagyobb férfirejtélyre is fény derül.

A párkapcsolati szakértő házaspár tizenöt bestsellert írt már.

Nem csoda, biztos te is imádni fogod a stílusukat!

A Google adattudósának rendkívül érdekes, szellemes könyvében nagyon könnyű elmerülni, mert izgalmas tényeket közöl a keresési előzmények alapján felrajzolható társadalmi jelenségekről, szexuális vágyakról, párkapcsolati problémákról. 

Nem is hinnéd, hogy a klikkelések alapján mennyi mindent ki lehet következtetni az emberi lélek működéséről!  Olyasmiket osztunk meg a keresővel, amiket sosem mondanánk el senkinek. A Google-t jobban bizalmunkba fogadjuk, mint bárkit.

Hitted volna, hogy a keresőmotornak tizenhatszor annyian panaszolják el, hogy a párjuk nem akar szerelmeskedni, mint azt, hogy nem akar velük beszélgetni!

Ha kíváncsi vagy például arra, hogy mire keresnek rá magukkal és a nőkkel kapcsolatban legtöbbször a férfiak, akkor mindenképp olvasd el ezt a szenzációs könyvet!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?