5+1 könnyű film hétvégére, ami segít kiüríteni a fejed

Gyöngyösi Lilla
Írta: ,
5+1 könnyű film hétvégére, ami segít kiüríteni a fejed

Egy kemény munkanap vagy egy stresszes hét után végre hazaesel. Motoszkál a fejedben, hogy jó lenne megnézni egy filmet, de ahhoz is alig van erőd, hogy a kanapéig elvánszorogj; pláne, hogy kitaláld, melyik filmet válaszd! Ismerős helyzet? Hogy megkönnyítsük a döntést, és segítsünk megnyugodni a hajtós időszak után, hat könnyű, szórakoztató filmet ajánlunk!

Római vakáció Kép forrása: tumblr, msmildred

Sok film mutat be igazi tündérmeséket, de közülük az egyik legaranyosabb a Római vakáció: az álruhás hercegnő és a sztorira éhes újságíró kalandja egyszerre szól a szabadságvágyról, az őszinteségről és a tisztességről, miközben felér egy római nyaralással is.

A habkönnyű, mégsem teljesen rózsaszín vígjátékot a mindig csodálatos Audrey Hepburn és a mindig sármos Gregory Peck teszi feledhetetlenné.

Ha egy békebeli cukiságbombára vágysz, nincs ennél jobb választás!

Ocean’s Eleven Kép forrása: imdb.com

Az Ocean’s Eleven egy kicsit agyasabb film, mégsem igényel megfeszített figyelmet, hiszen a végére pontosan összeáll a kép, addig pedig remekül szórakozunk.

Ilyen egy igazi feelgood mozi: a ravaszul kitervelt kaszinórablásban csupa vagány és jó fej figura vesz részt, mindenki elnyeri a méltó büntetését vagy jutalmát, ráadásul mindez Las Vegas csillogó díszletei között

Az all-star színészgárda George Clooney-tól Brad Pittig pedig csak hab a tortán!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!