6 könnyű film, ami segít kiüríteni a fejed

Gyöngyösi Lilla
Írta: ,

Egy kemény munkanap vagy egy stresszes hét után végre hazaesel. Motoszkál a fejedben, hogy jó lenne megnézni egy filmet, de ahhoz is alig van erőd, hogy a kanapéig elvánszorogj; pláne, hogy kitaláld, melyik filmet válaszd! Ismerős helyzet? Hogy megkönnyítsük a döntést, és segítsünk megnyugodni a hajtós időszak után, hat könnyű, szórakoztató filmet ajánlunk!

Római vakáció Kép forrása: tumblr, msmildred

Sok film mutat be igazi tündérmeséket, de közülük az egyik legaranyosabb a Római vakáció: az álruhás hercegnő és a sztorira éhes újságíró kalandja egyszerre szól a szabadságvágyról, az őszinteségről és a tisztességről, miközben felér egy római nyaralással is.

A habkönnyű, mégsem teljesen rózsaszín vígjátékot a mindig csodálatos Audrey Hepburn és a mindig sármos Gregory Peck teszi feledhetetlenné.

Ha egy békebeli cukiságbombára vágysz, nincs ennél jobb választás!

Scott Pilgrim a világ ellen Kép forrása: rottentomatoes.com

Ha szereted a képregényeket, és nem ijeszt meg a furcsa humor, ezt a filmet imádni fogod!

A Scott Pilgrim voltaképpen egy nagyon egyszerű szerelmi történetet turbóz fel hihetetlen kalandokkal: fiatal főhősünknek szó szerint meg kell küzdenie kiszemeltje exeivel ahhoz, hogy megkapja a lányt.

A videojátékokba illő párbajokat pörgős rockzene kíséri, a főszereplők pedig szerethető különcök, akik egy olyan világba repítenek, ahol bármi lehetséges… más nem is kell ahhoz, hogy két órára kiszakadj a valóságból.