Kikből lesz a cserebogár? A szemünk előtt nőttek fel

Gyöngyösi Lilla
Írta: ,
Kikből lesz a cserebogár? A szemünk előtt nőttek fel

Aranyos gyerekszínész rengeteg van, de ritkaság, hogy felnőve is ugyanolyan sikeresek és elismertek legyenek – ám szerencsére van kivétel! Olyan színészeket mutatunk be, akik kiskoruk óta folyamatosan a mozivásznon vannak, mára pedig igazi A-listás sztárokká nőtték ki magukat.

Elijah Wood

Elijah Wood-ra biztos te is A Gyűrűk Ura Frodójaként emlékszel, pedig a kékszemű színész már a Vissza a jövőbe 2-ben is feltűnt nyolcéves korában, egy apró szerepben – aztán jöttek az egyre nagyobb felkérések.

Wood a kilencvenes évek egyik leghíresebb gyerekmodellje és gyerekszínésze lett olyan filmekkel, mint a Flipper vagy a Deep Impact.

Majd következett A Gyűrűk Ura, azóta pedig például a Sin Cityben láthattuk.

 

A Harry Potter színészei

Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson arcát kisgyerekként ismerte meg a világ, amikor őket választották ki a Harry Potter főszerepére – a ma már huszonéves színészek pedig tettek róla, hogy a bájos arc mellett a nevüket is megjegyezzük.

A három színész a varázslós sorozat után is a pályán maradt: Radcliffe keményebb filmekben tűnt fel, mint A feketeruhás nő, Grint inkább kisebb drámákat választott, mint a Sofőrlecke, Watson nagy dobása pedig az idei A szépség és a szörnyeteg lesz – bizonyára sokat hallunk még róluk!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!