5 kevésbé ismert romantikus film, amit imádni fogsz – Ha valami újra vágysz

Kerekes Vivien
Írta: ,
5 kevésbé ismert romantikus film, amit imádni fogsz – Ha valami újra vágysz

Vannak azok a romantikus filmek, amiket ezerszer láttunk már, és szinte kívülről fújjuk őket. A szerelmünk lapjai igazi alap mű, a Csillagainkban a hiba az elmúlt évek egyik legnagyobb kedvence volt, akárcsak a P.S. I love you vagy az Igazából szerelem. De mi van akkor, ha valami újra vágysz, amit még nem láttál? Ne is keresgélj tovább, megmutatjuk, mik azok a kevésbé ismert romantikus filmek, amiket feltétlenül látnod kell!

Most jó Kép forrása: rottentomatoes.com

Ha szereted a romantikus, nagyon megható drámákat, akkor biztosan láttad már a Csillagainkban a hiba című filmet.

Ez a történet is hasonló, legalábbis témáját tekintve, a főszereplő lány ugyanis megtudja, hogy leukémiát diagnosztizáltak nála.

A hír hallatán Tessa már tudja, hogy a betegség nem hagy neki túl sok időt, így összeállít egy listát arról, miket szeretne még megtenni az életében.

És amikor kezdi elveszíteni az erőt és kitartást, besétál az életében egy srác, aki segít neki megvalósítani a kitűzött terveit.

Kétéjszakás kaland Kép forrása: imdb.com

Ez a film nem igazán a végtelenül romantikus kategóriába tartozik, de ha szereted a könnyedebb, vicces történeteket, érdemes adnod neki egy esélyt. Meglátod, tetszeni fog!

A sztori főszereplőjével, Megannal nemrég szakított a pasija, és máris továbblépett egy új csajjal az oldalán. Ő ezért úgy dönt, ideje megismerkednie valakivel, és ha más nem, életében először kipróbálni, milyen egy egyéjszakás kaland.

A neten ismerkedik meg egy sráccal, Alec-kel, átmegy hozzá, másnap pedig egy kisebb vita után igyeszik is mihamarabb lelépni. A gond, hogy egy hatalmas hóvihar betemette a várost, és még az ajtót sem lehet miatta kinyitni.

Így hát kénytelen ott tölteni még egy éjszakát, ami viszont egyáltalán nem lesz olyan szörnyű, mint gondolták volna.