5 kevésbé ismert romantikus film, amit imádni fogsz

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 kevésbé ismert romantikus film, amit imádni fogsz

Vannak azok a romantikus filmek, amiket ezerszer láttunk már, és szinte kívülről fújjuk őket. A szerelmünk lapjai igazi alap mű, a Csillagainkban a hiba az elmúlt évek egyik legnagyobb kedvence volt, akárcsak a P.S. I love you vagy az Igazából szerelem. De mi van akkor, ha valami újra vágysz, amit még nem láttál? Ne is keresgélj tovább, megmutatjuk, mik azok a kevésbé ismert romantikus filmek, amiket feltétlenül látnod kell!

A szerelem üstököse Kép forrása: amazon.com

Adott két fiatal, Kim és Dell, akik teljesen véletlenül találkoznak egymással egy meteorzápor alatt.

A két szereplő egymásba szeret, a film pedig hat éven át mutatja be a kapcsolatukat, ahogy virágzik, majd lassan hervadásnak indul.

A sztorit viszont az dobja meg igazán, hogy nem időrendben halad; a találkozás és megismerkedés pillanatát az a jelenet követi, amikor a szakítás után először találkoznak.

Mindezt párhuzamos univerzumok és visszaemlékezések segítségével mutatják meg, így biztos, hogy akár kétszer is megnézheted anélkül, hogy unalmassá válna.

Gréta Kép forrása: beyondhollywood.com

Tini korodban te is imádtad Hilary Duff filmjeit? Ha egy kicsit szeretnél nosztalgiázni, de nem akarod újranézni a régen látott mozikat, válaszd ezt!

A történet kicsit hajaz talán az Utolsó dal című filmre, de mégis egészen más. A főszereplő, Gréta kissé problémás lány, egyáltalán nem élvezi az életet, sőt, még egy listát is vezet különböző öngyilkossági módszerekről.

Ezért anyja úgy dönt, Grétát a nagyszüleihez költözteti, hátha a nagy változás kihat a felfogására is.

A terv pedig még működhet is, hiszen itt ismerkedik meg egy sráccal, aki átalakítja az életét; de ahogy az lenni szokott, akad egy kis probléma...

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!