6 kevésbé ismert, de nagyon megható film, ami mindenkinek könnyeket csal a szemébe

Szirák Viki
Írta: ,
6 kevésbé ismert, de nagyon megható film, ami mindenkinek könnyeket csal a szemébe

Kép forrása: pinterest.com

Vannak megható romantikus filmek, amiket mindannyian imádunk: ebbe a kategóriába tartozik a Csillagainkban a hiba, Szerelmünk lapjai és a Mielőtt megismertelek is. De ezeken kívül rengeteg olyan megható dráma létezik, ami könnyeket csal a szemünkbe, de mégsem annyira felkapottak, így lehet, hogy eddig a te figyelmed is elkerülték. Elhoztunk néhányat, ha épp ilyen filmet keresnél!

A történet egy olyan szerelmespárról szól, akik már 8 éves koruk óta ismerik egymást, és mindig is tudták, hogy együtt szeretnék leélni az életüket.

Amikor azt hiszik, hogy hamarosan kisbabájuk születik, örömhír helyett szörnyű diagnózist kapnak: Abbie rákos, és nem túl jók az esélyei.

A fiatal lány nem tudja, hogyan dolgozza fel a hírt, az pedig még jobban aggasztja, hogy Sam, akinek sosem kellett egyedül lennie, hamarosan mégis ebbe a helyzetbe kerül. Ezért mindent elkövet, hogy felkészítse őt erre arra az életre, amiben ő már nem tud részt venni.

Íme egy Netflix-film, ami igazán mély érzelmi hatást vált majd ki belőled.

Carley Allison egy 18 éves lány, aki előtt fényes jövő áll: profi jégkorcsolyázó, ráadásul tehetséges énekes is, akire még a szerelem is rátalál a suli egyik leghelyesebb pasija személyében.

Azonban egyik nap rosszul lesz, és kiderül, hogy egy nagyon ritka típusú rákkal küzd, amit csak kevesen éltek eddig túl. Carley felveszi a küzdelmet a betegséggel szemben, és nem hagyja, hogy állapota a tervei útjába álljon!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba