Kedvenc sorozatszereplőink, akiket kiírtak és azóta sem hevertük ki az „elvesztésüket”

Marcali Nóra
Írta: ,
Kedvenc sorozatszereplőink, akiket kiírtak és azóta sem hevertük ki az „elvesztésüket”

Kép forrása: variety.com

Szinte naponta látjuk őket, éveken át. Kedvenc sorozatszereplőink sokszor olyanok, mintha a családtagjaink lennének, hiszen órákat „töltünk” velük az életünkből, kötődni kezdünk hozzájuk, megkedveljük őket. De a forgatókönyvírók sajnos nem igazodhatnak a nézőkhöz, néha bizony áldozatot kell hozniuk, amit mi szenvedünk meg leginkább.

A Grace klinika immár 16 évad óta tartja izgalomban a kórházas sorozatok rajongóit, ami nem véletlen, hiszen rendkívül érzelmes és feszültségekkel teli a Seattle-i orvosok élete.

A kezdő szereplőgárdából sajnos már nem sokan vannak jelen a történetben és bizony volt néhány karakter, aki igazán fájdalmas veszteség volt számunkra.

A magam részéről még mindig nem hevertem ki George O’Malley halálát, akit nemes egyszerűséggel elcsapott egy busz és Derek Sheperdét sem, akinek a főszereplővel, Meredith-szel való évődése és beteljesült szerelme az egyik legfontosabb szál volt a sorozatban.

A 16. évadban végül Alex Karevet is elveszítettük, de legalább ő megkapta a maga „boldog befejezését”.

 

A történet szerint Jen volt a zűrös lány tinédzserkorunk egyik népszerű sorozatában, valójában mai szemmel nézve annyira nem is volt zűrös, sokkal inkább egy szorongással és depresszióval küzdő tizenéves, aki szeretetre vágyik.

Szülei a nagymamájához küldik vidékre, ahol Dawson és barátai is élnek és ahol hamar fel is kavarja az unalmas kisváros állóvizét.

A hat évad alatt láthatjuk, ahogy kapcsolatból kapcsolatba veti magát és keresi a boldogságot, azonban épp mikor megtalálná megtudjuk, hogy halálos betegséggel küzd, amire nincs gyógymód.

Hát tényleg nem jár egy lázadó, boldogtalan tinédzserlánynak a happy end?!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba