Kedvenc megunhatatlan karácsonyi filmjeink

Kiss Tímea
Írta: ,
Kedvenc megunhatatlan karácsonyi filmjeink

A karácsonyi filmekből szinte Dunát lehetne rekeszteni, mégis nem telhet el úgy az ünnep, hogy nem nézünk meg néhány kötelezőnek számító filmet. Íme, a legjobbak, amelyeket érdemes évről-évre újra megnézni!

Igazából szerelem
Sokak kedvenc karácsonyi filmje az Igazából szerelem, ami nem meglepő, hiszen romantikus és szentimentális egy kis humorral fűszerezve.
A film igazi sztárparádét vonultat fel; többek között Emma Thompson, Hugh Grant, Colin Firth, Liam Neeson, Keira Knightley, Billy Bob Thornton, Rowan Atkinson játszik benne. A történet 5 héttel karácsony kezdődik, és egészen az ünnepekig tart, mindeközben a szerelmespárok kapcsolatába nyerhetünk betekintést.
 

RTL 2:
Péntek (December 21.) 20:15  
Szombat (December 22.) 13:55  
Hétfő (December 24.) 16:35  
TV2:
Kedd (December 25.) 21:05   
VIASAT3:
Hétfő (December 24.) 21:00  
Kedd (December 25.) 15:30
Holiday
A Cameron Diaz, Kate Winslet és sok nő kedvence, Jude Law főszereplésével készült könnyed, karácsonyi filmet érdemes évről-évre újra megnézni.
A középpontban két sikeres, szingli nő áll; a Los Angeles-i Amanda és London közelében élő Iris, akik az ünnepek idejére egy internetes lakáscsereprogram segítségével otthont cserélnek. A kedves, szerethető alkotás nem nélkülözi a romantikát és a vicces fordulatokat sem. 
 

ORF1:
Hétfő (December 24.) 20:15  
Kedd (December 25.) 1:40  
TV2:

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv