7 jópofa családi film, ami segít az egész családnak kikapcsolódni

Szirák Viki
Írta: ,

Most, hogy a koronavírus miatt nem ajánlatos kimenni a lakásból, előtérbe helyeződtek az otthoni programok. Az egyik legnépszerűbb még mindig a filmnézés, ha pedig az egész családdal közösen ülnétek le a tévé elé, de a Jégvarázst már kívülről fújjátok, válasszatok az elmúlt néhány év legviccesebb, legizgalmasabb családi filmjei és vígjátékai közül!

A Pokémonok világa ismét reflektorfényt kapott, mindenki kedvence, Pikachu pedig egy élőszereplős vígjátékban tért vissza!

A történet szerint Tim édesapja eltűnik, a fiú pedig úgy dönt, hogy mindent elkövet, hogy megtalálja őt – ha kell, akkor egyedül. 

Ekkor hozza össze az élet váratlanul Pikachuval, akit valamilyen furcsa oknál fogva csakis ő képes hallani.

Ők ketten pedig összeállnak, hogy megmentsék a fiú apját, de ez persze nem megy nekik olyan egyszerűen.

Tavaly több élő szereplőkkel leforgatott Disney-film is készült: a Dumbó mellett az Aladdin és az Oroszlánkirály is megérkezett a képernyőre.

Valójában bármelyiket érdemes megnézned a családdal, hiszen egytől-egyig kifejezetten szórakoztatóak és izgalmasak lettek.

A Dumbó történetét jelentősen megváltoztatták az eredetihez képest, némileg az Aladdin forgatókönyvét is átírták, míg az Oroszlánkirály majdnem képkockáról képkockára ugyanaz maradt.

Ezek tipikusan azok a filmek, amiket a gyerekek és a felnőttek is imádni fognak!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv