4 Jennifer Lopez-film, amit érdemes újra megnézni

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
4 Jennifer Lopez-film, amit érdemes újra megnézni

A világ legszebb nőjének is megválasztott Jennifer Lopez nemcsak énekesnőként, hanem színésznőként is tündököl. Mi nagyon szeretjük az általa életre keltett karaktereket, így most néhány olyan filmet gyűjtöttünk össze, amelyeket érdemes újra megnézned, vagy ha még nem láttad valamelyiket, pótold be! Cikkünkben két vígjátékot, egy erotikus thrillert, és természetesen egy táncos filmet ajánlunk neked.

Ebben a bájos kis történetben nem az ideális sorrendben történnek az események, hiszen a Zoe (Lopez) egyedül vállal gyermeket.

Elszánja magát a mesterséges megtermékenyítésre, mert fél, hogy kifut az időből, ám csak ezután ismeri meg azt a pasit, akit élete társaként is el tudna képzelni.

Váratlanul találkozik a jóképű Stannel, akivel azonnal izzani kezd köztük a levegő. A dolog pikantériája az, hogy Zoe ikrekkel várandós, így egyszerre két csecsemő érkezik az életébe, Stan pedig nemcsak a bimbódzó szerelem örömeit éli meg, hanem az apaság felelősségével is meg kell küzdenie.

A szeretet és a szerelem minden nehézségen átsegíti a párt, ám azért nem mennek gördülékenyen a dolgok.

Az álommunka megszerzése néha a valóságban is sok energiával jár, ebben a sztoriban pedig egy kis csalással is.

Maya (Lopez) menedzser szeretne lenni, mert úgy érzi, hogy a szupermarketes melóját már rég „kinőtte”, de végzettségek hiányában nem mer magasabb pozíciót megpályázni.

Barátai hamis profilt gyártanak neki, készítenek egy tuti önéletrajzot, így bekerülhet egy menő vállalathoz, ahol szépségipari termékeket forgalmaznak. Maya itt bevetheti a tudását, tapasztalatát és kreativitását, persze közben nagyon sok pénzt is keres.

Lopez a produkcióban rengeteg szettet felvonultat, feltűnően sok kabátja van például, és csinosabbnál csinosabb kosztümökben feszít. Pasiknak talán kevésbé jön be a film, de egy csajos estére jó választás lehet.

Lopez szerelmét a filmben a Szívek szállodájában ismertté vált Jess, azaz Milo Ventimiglia alakítja.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!