Imádod a krimiket? Akkor ezekre a sorozatokra kattanj rá!

Nagy Niki
Írta: ,
Imádod a krimiket? Akkor ezekre a sorozatokra kattanj rá!

Soha nem volt még könnyebb sorozatokhoz jutni, mint most: teljesen el vagyunk kényeztetve a streaming platformokkal, úgyhogy lehet darálni az izgalmasabbnál izgalmasabb darabokat nagyobb mennyiségben is. Ha a krimik a kedvenceid, akkor az alábbi sorozatokba mindenképp nézz bele – nem tudod majd őket abbahagyni.

Az 1970-es évek végén két FBI-ügynök továbbgyarapítja a kriminalisztika tudományát a gyilkosság pszichológiájával és valóságos szörnyek közeli vizsgálatával – írja a Netflix a sorozatról, ami valójában viszont ennél sokkal többről szól.

A két főszereplő kora híres gyilkosait interjúvolja meg azért, hogy rájöjjön, van-e bennük valami közös – és közben megalkotja a ma már rutinszerűen használt sorozatgyilkos fogalmát.

Az eredetileg BBC-nek készült sorozat egy politikusnő testőrének munkáját követi, ami magában így nem hangzik különösen izgalmasnak, de a készítők tesznek róla, hogy mindenképpen az legyen.

A minisorozat egy terrorista cselekményszállal kezdődik és végződik, de az igazi dráma inkább az benne, hogy a profin kiképzett David Budd (akit a szívdöglesztő Richard Madden játszik) hogyan képes megbirkózni a múltjából kísértő démonokkal.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv