Hogyan néznek ki manapság a Szívtipró gimi sztárjai? Te felismered őket?

Kovács Andrea
Írta: ,
Hogyan néznek ki manapság a Szívtipró gimi sztárjai? Te felismered őket?

A Szívtipró gimi (Heartbreak High) az egyik legismertebb tinédzser sorozat volt a kilencvenes években Európa-szerte és persze otthonában, Ausztráliában. Az 1994-ben indult széria a kamasz középiskolások csöppet sem egyszerű, ugyanakkor életreszóló élményekkel teli életét mutatta be 7 évadon keresztül. Az alkotás ereje abban rejlik, hogy hozzá mert nyúlni olyan témákhoz, melyek még ma is dilemmát okoznak sok középiskolás, a szüleik, valamint tanáraik számára.

Ilyen a homoszexualitás, az alkoholproblémák, az első szerelem, a tehetség kibontakoztatása, az önmegvalósítás vagy a másoknak való megfelelési kényszer. Hátránya, hogy az igazán népszerű karaktereket csak úgy lehetett megtartani a sorozatban, ha megbuknak az iskolában, s ezzel negatív példát mutatnak a szereplőkkel azonosulni vágyó, szintén tizenéves rajongóknak.

Akik a kilencvenes évek közepén voltak diáklányok és nézték a sorozatot suli után, bizonyára mélyeket sóhajtottak a sármos Con Bordino vagy az illedelmes és érzékeny szívű sportoló fiú, Nick láttán. Az időt persze nem lehet megállítani, néhány kattintás után kiderül, hogy már Mr. Southgate sem az a sportos adonisz, aki a sorozatban volt.

Jodie Cooper

Már a sorozatban is énekesnői karrierjére koncentrálva vált ismertté. A történet szerint az iskolapadot is a világot jelentő deszkákra cserélte még az érettségi vizsga előtt.

A szőke, szentimentális kamaszlány szerepét alakító Abi Tucker számára bőven termett babér a popszakmában a kilencvenes években, együtt dolgozott egyebek mellett Jason Donovannel és Kylie Minouge-gal.

Ezt követően az Egyesült Királyságba költözött, ahol kevésbé tudott érvényesülni, de Ausztráliában továbbra is igazi sztárnak számít.

Köszönheti ezt annak is, hogy szerepelt egy újabb sikeres sorozatban, a McLeod lányaiban alakította Kingston McLeodot. Két kislányát, a kétéves Peppert és a hároméves Hazelt közösen nevelik férjével.

Mr. Southgate

Elérkeztünk a hatalmas igazságérzettel és ügyesen leplezett kedvességgel megáldott Mr. Southgat-hez.

A mindig egy számmal kisebb, galléros pólót viselő technikatanár volt az, akire a leginkább igaz a sorozatban, hogy a zord külső érző szívet takart.

Népszerűsége ellenére a karakter kifáradt, így az ötödik évadban kiírták a sorozatból. Tony Martin 64 évesen vette feleségül közös fiuk édesanyját, az ismert színésznőt, Rachel Blake-et.

A színészpár gyermeke is maradt a kaptafánál és egyre népszerűbb a mozivásznon.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv